Marku 7:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 7:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 7:24 ALB - Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e - Bible Verse Picture

Marku 7:24 ALB

Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e Tiros dhe të Sidonit; hyri në një shtëpi dhe donte që askush të mos e dinte, por nuk mundi të qëndrojë i fshehur.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 7:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 7:23 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 7:24 ALB - Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 7:24 ALB - Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 7:24 ALB - Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 7:24 ALB - Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 7:24 ALB - Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 7:24 ALB - Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 7:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 7:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 15:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:21 (ALB) »
Pastaj Jezusi, pasi u largua që andej, u nis drejt rrethinave të Tiros dhe të Sidonit.

Marku 3:7 ALB Bible Verse Image
Marku 3:7 (ALB) »
Por Jezusi me dishepujt e vet u tërhoq drejt detit; dhe një turmë e madhe nga Galilea i ndoqi; edhe nga Judea;

Mateu 11:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 11:21 (ALB) »
“Mjerë ti, Korazin! Mjerë ti Betsaida! Sepse, në se në Tiro dhe në Sidon do të ishin kryer veprat e fuqishme që u bënë ndër ju, prej kohësh do të ishin penduar me thes dhe hi.

Marku 6:31 ALB Bible Verse Image
Marku 6:31 (ALB) »
Dhe ai u tha atyre: “Ejani veçmas në një vend të vetmuar dhe pushoni pak.” Sepse njerëzit që vinin dhe shkonin ishin aq shumë, sa s’u dilte koha as për të ngrënë.

Ezekieli 28:2 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 28:2 (ALB) »
"Bir njeriu, i thuaj princit të Tiros: Kështu thotë Zoti, Zoti: Duke qenë se zemra jote është ngritur dhe ke thënë: "Unë jam një perëndi; unë ulem mbi një fron perëndish në zemrën e deteve," ndërsa je një njeri dhe jo një perëndi, ndonëse e ke bërë zemrën tënde si zemrën e Perëndisë.

1 Timoteut 5:25 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:25 (ALB) »
Gjithashtu edhe veprat e mira duken; por edhe ato që janë ndryshe nuk mund të mbeten të fshehura.

Mateu 9:28 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:28 (ALB) »
Kur arriti në shtëpi, të verbërit iu afruan dhe Jezusi u tha atyre: “A besoni ju se unë mund ta bëj këtë gjë?.” Ata iu përgjigjën: “Po, o Zot.”

Ezekieli 28:21 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 28:21 (ALB) »
"Bir njeriu, kthe fytyrën drejt Sidonit dhe profetizo kundër tij,

Zanafilla 10:15 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 10:15 (ALB) »
Kanaanit i lindi Sidoni, i parëlinduri i tij, dhe Heti,

Isaia 42:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 42:2 (ALB) »
Nuk do të bërtasë, nuk do ta ngrerë zërin, nuk do të bëjë të dëgjohet zëri i tij nëpër rrugë.

Isaia 23:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 23:12 (ALB) »
Ai ka thënë: "Ti nuk do të vazhdosh të gëzohesh, o bijë e Sidonit, virgjëreshë që ke humbur nderin". Çohu, kalo në vendin e Kitimit; as aty nuk do të gjesh prehje.

Isaia 23:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 23:1 (ALB) »
Profecia kundër Tiros. Rënkoni, o anije të Tarshishit, sepse Tiro është shkatërruar, dhe nuk kanë mbetur as shtëpitë as porti. Ky lajm iu erdhi nga vendi i Kitimit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 7:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 7:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 7:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 7:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 7:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 7:24 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 7:24 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 7:24 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 7:24 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 7:24 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 7:24 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 7:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 7:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 7:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 7:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 7:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 7:24 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 7:24 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 7:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 7:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 7:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 7:24 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 7:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »