Marku 5:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 5:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 5:11 ALB - Tani aty ishte, në brinjë të malit, një tufë - Bible Verse Picture

Marku 5:11 ALB

Tani aty ishte, në brinjë të malit, një tufë e madhe derrash që kulloste.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 5:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 5:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 5:11 ALB - Tani aty ishte, në brinjë të malit, një tufë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 5:11 ALB - Tani aty ishte, në brinjë të malit, një tufë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 5:11 ALB - Tani aty ishte, në brinjë të malit, një tufë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 5:11 ALB - Tani aty ishte, në brinjë të malit, një tufë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 5:11 ALB - Tani aty ishte, në brinjë të malit, një tufë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 5:11 ALB - Tani aty ishte, në brinjë të malit, një tufë - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 5:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 5:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Levitiku 11:7 ALB Bible Verse Image
Levitiku 11:7 (ALB) »
derrin, sepse është dythundrak dhe e ka këmbën të ndarë, por nuk është ripërtypës; për ju është i papastër.

Ligji i Përtërirë 14:8 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 14:8 (ALB) »
edhe derri, që e ka thundrën të ndarë por nuk përtypet, është i papastër për ju. Nuk do të hani mishin e tyre dhe nuk do të prekni trupat e tyre të vdekur.

Isaia 65:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 65:4 (ALB) »
që rri midis varreve dhe kalon netët në vende sekrete, që ha mish derri dhe ka në enët e tij supa gjërash të neveritshme,

Isaia 66:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 66:3 (ALB) »
Kush flijon një ka është si të vriste një njeri, kush flijon një qengj është si t’i thyente qafën një qeni, kush paraqet një blatim ushqimor është si të ofronte gjak derri, kush djeg temjan është si të bekonte një idhull. Ashtu si këta kanë zgjedhur rrugët e tyre dhe shpirti i tyre kënaqet në veprimet e tyre të neveritshme,

Mateu 8:30 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:30 (ALB) »
Jo larg tyre një tufë e madhe derrash po kulloste.

Luka 8:32 ALB Bible Verse Image
Luka 8:32 (ALB) »
Dhe aty ishte një tufë e madhe derrash që kullotnin në mal, dhe këta demonë iu lutën t’i lejonte të hynin në ta. Ai ua lejoi atyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 5:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 5:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 5:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 5:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 5:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 5:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 5:11 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 5:11 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 5:11 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 5:11 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 5:11 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 5:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 5:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 5:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 5:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 5:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 5:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 5:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 5:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 5:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 5:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 5:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 5:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »