Marku 5:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 5:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 5:3 ALB - i cili banonte në varreza dhe kurrkush - Bible Verse Picture

Marku 5:3 ALB

i cili banonte në varreza dhe kurrkush s’kishte mundur ta lidhë, qoftë edhe me zinxhirë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 5:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 5:2 (ALB)
Next Verse
Marku 5:4 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 5:3 ALB - i cili banonte në varreza dhe kurrkush - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 5:3 ALB - i cili banonte në varreza dhe kurrkush - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 5:3 ALB - i cili banonte në varreza dhe kurrkush - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 5:3 ALB - i cili banonte në varreza dhe kurrkush - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 5:3 ALB - i cili banonte në varreza dhe kurrkush - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 5:3 ALB - i cili banonte në varreza dhe kurrkush - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 5:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 5:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 65:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 65:4 (ALB) »
që rri midis varreve dhe kalon netët në vende sekrete, që ha mish derri dhe ka në enët e tij supa gjërash të neveritshme,

Danieli 4:32 ALB Bible Verse Image
Danieli 4:32 (ALB) »
ti do të dëbohesh nga njerëzia dhe banesa jote do të jetë me kafshët e fushave; do të të japin të hash bar si qetë dhe do të kalojnë mbi ty shtatë kohë, deri sa të pranosh që Shumë i Larti sundon mbi mbretërinë e njerëzve dhe ia jep atij që ai dëshiron.

Luka 8:29 ALB Bible Verse Image
Luka 8:29 (ALB) »
Sepse Jezusi po i jepte urdhër frymës së ndyrë të dilte nga ai njeri, sepse shumë herë e kishte pushtuar dhe ndonëse e kishin lidhur me zinxhirë e me pranga dhe e ruanin, ai i këpuste prangat dhe shtyhej prej demonit nëpër shkretëtirat.

Marku 9:18 ALB Bible Verse Image
Marku 9:18 (ALB) »
dhe e kap kudo, e përplas dhe ai shkumon, kërcëllon dhëmbët dhe i ngrijnë gjymtyrët. Dhe u thashë dishepujve të tu ta dëbojnë, por ata s’e bënë dot.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 5:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 5:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 5:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 5:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 5:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 5:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 5:3 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 5:3 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 5:3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 5:3 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 5:3 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 5:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 5:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 5:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 5:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 5:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 5:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 5:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 5:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 5:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 5:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 5:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 5:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »