Marku 5:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 5:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 5:2 ALB - Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i - Bible Verse Picture

Marku 5:2 ALB

Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i doli përpara nga varrezat një njeri i pushtuar nga një frymë e ndyrë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 5:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 5:1 (ALB)
Next Verse
Marku 5:3 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 5:2 ALB - Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 5:2 ALB - Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 5:2 ALB - Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 5:2 ALB - Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 5:2 ALB - Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 5:2 ALB - Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 5:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 5:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 1:23 ALB Bible Verse Image
Marku 1:23 (ALB) »
Atëherë në sinagogën e tyre ishte një njeri i pushtuar nga një frymë e ndyrë, i cili filloi të bërtasë,

Marku 5:8 ALB Bible Verse Image
Marku 5:8 (ALB) »
Sepse ai i kishte thënë: “Frymë e ndyrë, dil prej këtij njeriu!.”

Isaia 65:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 65:4 (ALB) »
që rri midis varreve dhe kalon netët në vende sekrete, që ha mish derri dhe ka në enët e tij supa gjërash të neveritshme,

Marku 1:26 ALB Bible Verse Image
Marku 1:26 (ALB) »
Dhe fryma e ndyrë, mbasi e sfiliti, dhe duke lëshuar një britmë të madhe doli prej tij.

Marku 3:30 ALB Bible Verse Image
Marku 3:30 (ALB) »
Sepse ata thoshnin: “Ai ka një frymë të ndyrë!.”

Marku 7:25 ALB Bible Verse Image
Marku 7:25 (ALB) »
Në fakt një grua, vajza e së cilës kishte një frymë e ndyrë, duke dëgjuar për Jezusin, erdhi dhe u hodh para këmbëve të tij.

Marku 4:1 ALB Bible Verse Image
Marku 4:1 (ALB) »
Pastaj nisi përsëri të mësojë në breg të detit; dhe rreth tij u mblodh një turmë aq e madhe, sa që ai hyri në barkë dhe rrinte ulur në det, ndërsa gjithë turma ishte në tokë pranë detit.

Luka 8:27 ALB Bible Verse Image
Luka 8:27 (ALB) »
dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli përpara një njeri nga ai qytet, i cili prej shumë kohe ishte pushtuar nga demonët, nuk vishte rroba, nuk banonte në shtëpi, por ndër varreza.

Luka 9:42 ALB Bible Verse Image
Luka 9:42 (ALB) »
Dhe, ndërsa fëmija po afrohej, demoni e përpëliti atë dhe e sfiliti. Por Jezusi e qortoi frymën e ndyrë, e shëroi djalin dhe ia dorëzoi atit të vet.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 5:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 5:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 5:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 5:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 5:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 5:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 5:2 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 5:2 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 5:2 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 5:2 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 5:2 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 5:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 5:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 5:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 5:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 5:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 5:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 5:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 5:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 5:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 5:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 5:2 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 5:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »