Marku 7:23 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 7:23 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 7:23 ALB - Të gjitha këto të mbrapshta dalin nga brenda - Bible Verse Picture

Marku 7:23 ALB

Të gjitha këto të mbrapshta dalin nga brenda dhe e ndotin njeriut.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 7:23 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 7:22 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 7:23 ALB - Të gjitha këto të mbrapshta dalin nga brenda - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 7:23 ALB - Të gjitha këto të mbrapshta dalin nga brenda - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 7:23 ALB - Të gjitha këto të mbrapshta dalin nga brenda - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 7:23 ALB - Të gjitha këto të mbrapshta dalin nga brenda - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 7:23 ALB - Të gjitha këto të mbrapshta dalin nga brenda - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 7:23 ALB - Të gjitha këto të mbrapshta dalin nga brenda - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 7:23 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 7:23 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 7:15 ALB Bible Verse Image
Marku 7:15 (ALB) »
Nuk ka asgjë jashtë njeriut që, duke hyrë në të, mund ta ndotë atë; përkundrazi janë ato gjëra që dalin prej tij që e ndotin.

1 Korintasve 3:17 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:17 (ALB) »
Në qoftë se dikush e prish tempullin e Perëndisë, Perëndia do ta prishë atë, sepse tempulli i Perëndisë, i cili jeni ju, është i shenjtë.

Titi 1:15 ALB Bible Verse Image
Titi 1:15 (ALB) »
Gjithçka është e pastër për ata që janë të pastër, por asgjë nuk është e pastër për të ndoturit dhe për ata që nuk besojnë; madje edhe mendja, edhe ndërgjegja e tyre janë të ndotura.

Marku 7:18 ALB Bible Verse Image
Marku 7:18 (ALB) »
Dhe ai u tha atyre: “Edhe ju qënkeni kaq të pamend? A nuk e kuptoni se çdo gjë që nga jashtë hyn te njeriu nuk mund ta ndotë,

Juda 1:8 ALB Bible Verse Image
Juda 1:8 (ALB) »
në të njëjtën menyrë ndotin edhe këta ëndërrues mishin, përbuzin pushtetin dhe blasfemojnë kundër dinjiteteve.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 7:23 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 7:23 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 7:23 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 7:23 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 7:23 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 7:23 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 7:23 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 7:23 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 7:23 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 7:23 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 7:23 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 7:23 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 7:23 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 7:23 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 7:23 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 7:23 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 7:23 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 7:23 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 7:23 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 7:23 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 7:23 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 7:23 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 7:23 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »