Marku 7:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 7:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 7:4 ALB - dhe, kur kthehen nga tregu, nuk hanë pa u - Bible Verse Picture

Marku 7:4 ALB

dhe, kur kthehen nga tregu, nuk hanë pa u pastruar më parë. Ka shumë gjëra të tjera që ata duhet të respektojnë për shkak të traditës: larjen e kupave, të brokave, të enëve prej bakri dhe të shtretërve.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 7:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 7:3 (ALB)
Next Verse
Marku 7:5 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 7:4 ALB - dhe, kur kthehen nga tregu, nuk hanë pa u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 7:4 ALB - dhe, kur kthehen nga tregu, nuk hanë pa u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 7:4 ALB - dhe, kur kthehen nga tregu, nuk hanë pa u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 7:4 ALB - dhe, kur kthehen nga tregu, nuk hanë pa u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 7:4 ALB - dhe, kur kthehen nga tregu, nuk hanë pa u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 7:4 ALB - dhe, kur kthehen nga tregu, nuk hanë pa u - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 7:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 7:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 23:25 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:25 (ALB) »
Mjerë ju, skribë dhe farisenj hipokritë! Sepse pastroni anën e jashtme të kupës dhe të pjatës, ndërsa përbrenda janë plot me grabitje dhe teprime.

Hebrenjve 9:10 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:10 (ALB) »
sepse kishte të bënte vetëm me ushqime, pije, larje të ndryshme, urdhërime mishi, të imponuara deri në kohën e ndryshimit.

Luka 11:38 ALB Bible Verse Image
Luka 11:38 (ALB) »
Fariseu e vuri re këtë dhe u mrekullua që Jezusit nuk lau para buke.

Jakobit 4:8 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:8 (ALB) »
Afrohuni te Perëndia dhe ai do t’ju afrohet juve; pastroni duart tuaja, o mëkatarë; dhe pastroni zemrat o njerëz me dy mendje!

Isaia 1:16 ALB Bible Verse Image
Isaia 1:16 (ALB) »
Lahuni, pastrohuni, largoni nga prania ime ligësinë e veprimeve tuaja, mos bëni më keq.

Jeremia 4:14 ALB Bible Verse Image
Jeremia 4:14 (ALB) »
O Jeruzalem, pastro zemrën tënde nga ligësia, me qëllim që të shpëtosh. Deri kur do të mbeten te ty mendimet e mbrapshta?

Gjoni 2:6 ALB Bible Verse Image
Gjoni 2:6 (ALB) »
Aty ishin gjashtë enë prej guri, që përdoreshin për pastrimin e Judenjve, dhe secila nxënte dy ose tri masa.

Jobi 9:30 ALB Bible Verse Image
Jobi 9:30 (ALB) »
Edhe sikur të lahesha me borë dhe të pastroja duart e mia me sodë,

Mateu 27:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:24 (ALB) »
Atëherë Pilati, duke parë se nuk po arrinte gjë, madje se trazimi po shtohej gjithnjë e më shumë, mori ujë dhe i lau duart para turmës, duke thënë: “Unë jam i pafaj për gjakun e këtij të drejti; mendojeni ju.”

Psalmet 26:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 26:6 (ALB) »
Unë i laj duart e mia në çiltërsi dhe i shkoi rrotull altarit tënd, o Zot,

1 Gjonit 1:7 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 1:7 (ALB) »
por, po të ecim në dritë, sikurse ai është në dritë, kemi bashkësi njeri me tjetrin, dhe gjaku i Jezu Krishtit, Birit të tij, na pastron nga çdo mëkat.

Gjoni 3:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:25 (ALB) »
Atëherë lindi një diskutim ndërmjet dishepujve të Gjonit me Judenjtë rreth pastrimit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 7:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 7:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 7:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 7:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 7:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 7:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 7:4 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 7:4 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 7:4 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 7:4 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 7:4 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 7:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 7:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 7:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 7:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 7:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 7:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 7:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 7:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 7:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 7:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 7:4 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 7:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »