Marku 7:33 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 7:33 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 7:33 ALB - Si e mori veçmas, larg turmës, ia shtiu - Bible Verse Picture

Marku 7:33 ALB

Si e mori veçmas, larg turmës, ia shtiu gishtrinjtë në vesh dhe mbasi e pështyu ia preku gjuhën.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 7:33 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 7:32 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 7:33 ALB - Si e mori veçmas, larg turmës, ia shtiu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 7:33 ALB - Si e mori veçmas, larg turmës, ia shtiu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 7:33 ALB - Si e mori veçmas, larg turmës, ia shtiu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 7:33 ALB - Si e mori veçmas, larg turmës, ia shtiu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 7:33 ALB - Si e mori veçmas, larg turmës, ia shtiu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 7:33 ALB - Si e mori veçmas, larg turmës, ia shtiu - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 7:33 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 7:33 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 8:23 ALB Bible Verse Image
Marku 8:23 (ALB) »
Atëherë e mori për dore të verbërin, e nxori jashtë fshatit dhe, pasi i pështyu në sy dhe vuri duart mbi të, e pyeti nëse shihte gjë.

Gjoni 9:6 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:6 (ALB) »
Pasi kishte thënë këto gjëra, pështyu përdhe, bëri baltë me pështymë dhe leu sytë e të verbrit me të.

Marku 5:40 ALB Bible Verse Image
Marku 5:40 (ALB) »
Dhe ata e përqeshën, por ai, mbasi i nxori jashtë të gjithë, mori me vete atin dhe nënën e vajzës dhe ata që qenë me atë, dhe hyri atje ku dergjej vajza.

1 Mbretërve 17:19 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 17:19 (ALB) »
Ai iu përgjigj: "Më jep djalin tënd". Kështu ia mori nga gjiri i saj, e çoi në dhomën lart dhe e shtriu në shtratin e tij.

2 Mbretërve 4:33 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 4:33 (ALB) »
Atrëherë ai hyri, mbylli derën pas atyre të dyve dhe iu lut Zotit.

2 Mbretërve 4:4 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 4:4 (ALB) »
Kur të kthehesh, mbyll portën prapa teje dhe bijve të tu, pastaj derdh vajin në tërë enët, duke vënë mënjanë ato që do të mbushen".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 7:33 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 7:33 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 7:33 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 7:33 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 7:33 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 7:33 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 7:33 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 7:33 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 7:33 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 7:33 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 7:33 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 7:33 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 7:33 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 7:33 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 7:33 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 7:33 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 7:33 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 7:33 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 7:33 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 7:33 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 7:33 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 7:33 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 7:33 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »