Zbulesa 20:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 20:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 20:1 ALB - Dhe pashë një engjëll që zbriste nga qielli, - Bible Verse Picture

Zbulesa 20:1 ALB

Dhe pashë një engjëll që zbriste nga qielli, duke pasur çelësin e humnerës, dhe një zinxhir të madh në dorë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 20:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 19:21 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 20:1 ALB - Dhe pashë një engjëll që zbriste nga qielli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 20:1 ALB - Dhe pashë një engjëll që zbriste nga qielli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 20:1 ALB - Dhe pashë një engjëll që zbriste nga qielli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 20:1 ALB - Dhe pashë një engjëll që zbriste nga qielli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 20:1 ALB - Dhe pashë një engjëll që zbriste nga qielli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 20:1 ALB - Dhe pashë një engjëll që zbriste nga qielli, - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 20:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 20:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 1:18 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:18 (ALB) »
dhe i gjalli; isha i vdekur, por ja, jam i gjallë në shekuj të shekujve, amen; dhe unë i kam çelësat e vdekjes e të Hadesit.

2 Pjetrit 2:4 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:4 (ALB) »
Sepse, në qoftë se Perëndia nuk i kurseu ëngjëjt që mëkatuan, por i hodhi në tartar të lidhur me pranga terri që të ruhen për gjyq;

Zbulesa 9:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 9:1 (ALB) »
Dhe i pesti engjëll i ra borisë, dhe unë pashë një yll që ra nga qielli përmbi tokë; dhe atij iu dha çelësi i pusit të humnerës.

Juda 1:6 ALB Bible Verse Image
Juda 1:6 (ALB) »
Ai i ruajti me pranga të përjetshme në errësirë për gjyqin e ditës së madhe, edhe engjëjt që nuk e ruajtën gjendjen e tyre të parë, po e lanë banimin e tyre,

Zbulesa 10:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 10:1 (ALB) »
Pastaj pashë një engjëll tjetër të fuqishëm që zbriste nga qielli, i mbështjellë në një re dhe me ylber mbi krye; dhe fytyra e tij ishte si diell dhe këmbët e tij si shtylla zjarri.

Zbulesa 18:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:1 (ALB) »
Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që zbriste nga qielli, që kishte pushtet të madh; dhe dheu u ndriçua nga lavdia e tij.

Luka 8:31 ALB Bible Verse Image
Luka 8:31 (ALB) »
Dhe ata e lutnin të mos i urdhëronte të shkonin në humnerë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 20:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 20:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 20:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 20:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 20:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 20:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 20:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 20:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 20:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 20:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 20:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 20:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 20:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 20:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 20:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 20:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »