Zbulesa 11:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 11:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 11:1 ALB - Dhe m’u dha një kallam që i ngjante një - Bible Verse Picture

Zbulesa 11:1 ALB

Dhe m’u dha një kallam që i ngjante një shufre. Dhe engjëlli duke qëndruar në këmbë tha: “Çohu dhe mat tempullin e Perëndisë, altarin dhe ata që adhurojnë atje,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 11:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 10:11 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 11:1 ALB - Dhe m’u dha një kallam që i ngjante një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 11:1 ALB - Dhe m’u dha një kallam që i ngjante një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 11:1 ALB - Dhe m’u dha një kallam që i ngjante një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 11:1 ALB - Dhe m’u dha një kallam që i ngjante një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 11:1 ALB - Dhe m’u dha një kallam që i ngjante një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 11:1 ALB - Dhe m’u dha një kallam që i ngjante një - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 11:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 11:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 21:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:15 (ALB) »
Dhe ai që fliste me mua kishte një kallam ari, për të matur qytetin, dyert e tij dhe murin e tij.

Ezekieli 42:15 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 42:15 (ALB) »
Mbasi mbaroi së maturi pjesën e brendshme të tempullit, më nxori nga porta që shikonte nga lindja dhe mati pjesën e rrethuar rreth e qark.

Zakaria 2:1 ALB Bible Verse Image
Zakaria 2:1 (ALB) »
I ngrita mandej sytë dhe shikova dhe ja, një burrë që mbante në dorë një litar për matje.

Ezekieli 40:1 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 40:1 (ALB) »
Në vitin e njëzet e pesë të robërisë sonë, në fillim të vitit, ditën e dhjetë të muajit, në vitin e katërmbëdhjetë që nga pushtimi i qytetit, po atë ditë dora e Zotit qe mbi mua dhe më çoi atje.

Efesianëve 2:20 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:20 (ALB) »
të ndërtuar mbi themelin e apostujve dhe të profetëve, duke qënë Jezu Krishti vetë guri i qoshes,

1 Pjetrit 2:5 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:5 (ALB) »
edhe ju, si gurë të gjallë, ndërtoheni për të qenë një shtëpi frymërore, një priftëri e shenjtë, për të ofruar flijime frymërore, që i pëlqejnë Perëndisë me anë të Jezu Krishtit.

Isaia 28:17 ALB Bible Verse Image
Isaia 28:17 (ALB) »
Unë do të vendos të drejtën si masë dhe drejtësinë si plumbçe; breshëri do të pastrojë strehën e gënjeshtrës dhe ujërat do të përmbytin strehën tuaj.

1 Korintasve 3:16 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:16 (ALB) »
A nuk e dini ju se jeni tempulli i Perëndisë dhe se Fryma e Perëndisë banon në ju?

Zbulesa 10:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 10:1 (ALB) »
Pastaj pashë një engjëll tjetër të fuqishëm që zbriste nga qielli, i mbështjellë në një re dhe me ylber mbi krye; dhe fytyra e tij ishte si diell dhe këmbët e tij si shtylla zjarri.

1 Pjetrit 2:9 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:9 (ALB) »
Por ju jeni fis i zgjedhur, priftëri mbretërore, një komb i shenjtë, një popull i fituar, që të shpallni mrekullitë e atij që ju thirri nga terri në dritën e tij të mrekullueshme;

2 Korintasve 6:16 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:16 (ALB) »
Dhe çfarë marrëveshje ka tempulli i Perëndisë me idhujt? Sepse ju jeni tempulli i Perëndisë së gjallë, sikurse tha Perëndia: “Unë do të banoj në mes tyre, dhe do të ec ndër ta; do të jem Perëndia i tyre dhe ata do të jenë populli im.”

Galatasve 6:14 ALB Bible Verse Image
Galatasve 6:14 (ALB) »
Sa për mua, mos ndodhtë kurrë që unë të mburrem me tjetër gjë, veç për kryqin e Zotit tonë Jezu Krisht, për të cilin bota është kryqëzuar tek unë edhe unë te bota.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 11:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 11:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 11:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 11:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 11:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 11:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 11:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 11:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 11:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 11:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 11:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 11:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 11:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 11:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 11:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 11:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »