Zbulesa 18:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 18:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 18:1 ALB - Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që - Bible Verse Picture

Zbulesa 18:1 ALB

Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që zbriste nga qielli, që kishte pushtet të madh; dhe dheu u ndriçua nga lavdia e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 18:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 17:18 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 18:1 ALB - Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 18:1 ALB - Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 18:1 ALB - Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 18:1 ALB - Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 18:1 ALB - Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 18:1 ALB - Edhe pas këtyre pashë një engjëll tjetër që - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 18:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 18:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 43:2 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 43:2 (ALB) »
Dhe ja, lavdia e Perëndisë të Izraelit vinte nga lindja. Zëri i tij ishte si zhurma e shumë ujërave dhe toka shkëlqente nga lavdia e tij.

Isaia 60:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 60:1 (ALB) »
"Çohu, shkëlqe, sepse drita jote ka ardhur, dhe lavdia e Zotit u ngrit mbi ty.

Luka 17:24 ALB Bible Verse Image
Luka 17:24 (ALB) »
Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri skaj i qiellit te tjetri e ndriçon, kështu do të jetë edhe Biri i njeriut në ditën e tij.

2 Thesalonikasve 2:8 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:8 (ALB) »
Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin Zoti do ta shkatërrojë me hukatjen e gojës së tij dhe do ta asgjësojë me të dukurit e ardhjes së tij.

Zbulesa 21:23 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:23 (ALB) »
Dhe qyteti nuk ka nevojë për diell, as për hënë që të ndriçojnë në të, sepse lavdia e Perëndisë e ndriçon atë, dhe llamba e tij është Qengji.

Zbulesa 17:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:1 (ALB) »
Dhe erdhi një nga të shtatë engjëjt që kishin të shtatë kupat, dhe foli me mua dhe më tha: “Eja, do të të tregoj gjyqin e kurvës së madhe që është ulur në ujëra të shumta,

Zbulesa 10:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 10:1 (ALB) »
Pastaj pashë një engjëll tjetër të fuqishëm që zbriste nga qielli, i mbështjellë në një re dhe me ylber mbi krye; dhe fytyra e tij ishte si diell dhe këmbët e tij si shtylla zjarri.

Zbulesa 17:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:7 (ALB) »
Dhe engjëlli më tha: “Përse çuditesh? Unë do të të tregoj misterin e gruas dhe të bishës që e mban atë, e cila ka shtatë krerë dhe dhjetë brirë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 18:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 18:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 18:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 18:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 18:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 18:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 18:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 18:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 18:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 18:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 18:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 18:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 18:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 18:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 18:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 18:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »