Zbulesa 4:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 4:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 4:1 ALB - Pas këtyre gjërave, pashë dhe ja, një derë u - Bible Verse Picture

Zbulesa 4:1 ALB

Pas këtyre gjërave, pashë dhe ja, një derë u hap në qiell dhe zëri i parë që kisha dëgjuar të fliste me mua si bori, tha: “Ngjitu këtu dhe do të të tregoj gjërat që duhet të ndodhin pas këtyre gjërave.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 4:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 3:22 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 4:1 ALB - Pas këtyre gjërave, pashë dhe ja, një derë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 4:1 ALB - Pas këtyre gjërave, pashë dhe ja, një derë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 4:1 ALB - Pas këtyre gjërave, pashë dhe ja, një derë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 4:1 ALB - Pas këtyre gjërave, pashë dhe ja, një derë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 4:1 ALB - Pas këtyre gjërave, pashë dhe ja, një derë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 4:1 ALB - Pas këtyre gjërave, pashë dhe ja, një derë u - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 4:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 4:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 11:12 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 11:12 (ALB) »
Edhe dëgjuan një zë të madh nga qielli duke u thënë atyre: “Ngjituni këtu lart.” Dhe u ngjitën në qiell në një re; dhe armiqtë e tyre i panë.

Zbulesa 1:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:19 (ALB) »
Shkruaj, pra, gjërat që pe, ato që janë dhe ato që do të ndodhin pas atyre,

Zbulesa 1:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:10 (ALB) »
Isha në Frymë ditën e Zotit dhe dëgjova pas meje një zë të madh si nga një bori,

Zbulesa 22:6 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:6 (ALB) »
Dhe më tha: “Këto fjalë janë besnike dhe të vërteta; dhe Zoti, Perëndi i profetëve të shenjtë, dërgoi engjëllin e tij, për t’u treguar shërbëtorëve të tij gjërat që duhet të ndodhin për së shpejti.

Zbulesa 1:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:1 (ALB) »
Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha për t’u treguar shërbëtorëve të tij gjërat që duhet të ndodhin për së shpejti dhe e bëri të ditur, duke ia dërguar nëpërmjet engjëllit të tij, shërbëtorit të vet Gjon,

Eksodi 24:12 ALB Bible Verse Image
Eksodi 24:12 (ALB) »
Pastaj Zoti i tha Moisiut: "Ngjitu tek unë në mal dhe qëndro aty; dhe unë do të jap disa pllaka prej guri, ligjin dhe urdhërimet që kam shkruar, me qëllim që ti t’ua mësosh atyre".

Gjoni 16:13 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:13 (ALB) »
Por, kur të vijë ai, Fryma e së vërtetës, ai do t’ju prijë në çdo të vërtetë, sepse ai nuk do të flasë nga vetja, por do të thotë gjitha ato gjëra që ka dëgjuar dhe do t’ju kumtojë gjërat që do vijnë.

Marku 1:10 ALB Bible Verse Image
Marku 1:10 (ALB) »
Dhe menjëherë, kur po dilte nga uji, pa se qiejtë po hapeshin dhe Fryma po zbriste mbi të si një pëllumb.

Zbulesa 16:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:17 (ALB) »
Pastaj engjëlli i shtatë e derdhi kupën e tij në erë; dhe doli një zë i madh nga tempulli i qiellit, nga froni, duke thënë: “U bë.”

Luka 3:21 ALB Bible Verse Image
Luka 3:21 (ALB) »
Tani, si u pagëzua gjithë populli, edhe Jezusi u pagëzua; dhe ndërsa po lutej, qielli u hap

Veprat e Apostujve 7:56 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 7:56 (ALB) »
dhe tha: “Ja, unë po shoh qiejt e hapur dhe Birin e njeriut që rri në këmbë në të djathtën e Perëndisë.”

Veprat e Apostujve 10:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:11 (ALB) »
dhe pa qiellin e hapur dhe një send që i përngjante një çarçafi të madh që po zbriste drejt tij; ishte lidhur në të katër cepat dhe kishte zbritur në tokë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 4:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 4:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 4:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 4:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 4:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 4:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 4:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 4:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 4:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 4:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 4:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 4:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 4:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 4:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 4:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 4:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »