Zbulesa 15:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 15:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 15:1 ALB - Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të - Bible Verse Picture

Zbulesa 15:1 ALB

Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të madhe dhe të mrekullishme: shtatë engjëj që kishin shtatë plagët e fundit, sepse me to u krye zemërimi i Perëndisë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 15:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 14:20 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 15:1 ALB - Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 15:1 ALB - Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 15:1 ALB - Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 15:1 ALB - Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 15:1 ALB - Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 15:1 ALB - Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 15:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 15:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Levitiku 26:21 ALB Bible Verse Image
Levitiku 26:21 (ALB) »
Dhe në rast se silleni si armiq të mi dhe nuk doni të më dëgjoni, unë do t’ju godas shtatë herë më tepër me plagë, simbas mëkateve tuaja.

Zbulesa 15:6 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 15:6 (ALB) »
Dhe të shtatë engjëjt, që kishin të shtatë plagët, dolën nga tempulli, të veshur me lin të pastër dhe të shndritshëm, dhe të ngjeshur përreth gjoksit me breza ari.

Zbulesa 21:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:9 (ALB) »
Pastaj erdhi drejt meje një nga të shtatë engjëjt që kishin të shtatë kupat plot me shtatë plagët e fundit, dhe foli me mua, duke thënë: “Eja, do të të tregoj nusen, gruan e Qengjit.”

Danieli 4:2 ALB Bible Verse Image
Danieli 4:2 (ALB) »
M’u duk mirë t’i bëj të njohura shenjat dhe mrekullitë që Perëndia Më i Lartë ka kryer për mua.

Zbulesa 16:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:1 (ALB) »
Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli që u thoshte të shtatë engjëjve: “Shkoni dhe derdhni mbi dhe kupat e zemërimit të Perëndisë.”

Danieli 6:27 ALB Bible Verse Image
Danieli 6:27 (ALB) »
Ai çliron, shpëton dhe kryen shenja dhe mrekulli në qiell dhe në tokë; është ai që e çliroi Danielin nga fuqia e luanëve".

Zbulesa 19:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:15 (ALB) »
Dhe nga goja e tij dilte një shpatë e mprehtë për të goditur me të kombet; dhe ai do të qeverisë me skeptër prej hekuri dhe ai vet do të shkelë vozën e verës së mërisë dhe të zemërimit të Perëndisë së plotfuqishëm.

Zbulesa 14:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:19 (ALB) »
Atëherë engjëlli e lëshoi drapërin e tij mbi tokë dhe voli vreshtin e dheut dhe hodhi rrushin në vozën e madhe të zemërimit të Perëndisë.

Zbulesa 14:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:10 (ALB) »
do të pijë edhe ai nga vera e zemërimit të Perëndisë, që është derdhur e papërzier në kupën e zemërimit të tij dhe do të mundohet me zjarr e squfur përpara engjëjve të shenjtë dhe përpara Qengjit.

Danieli 12:6 ALB Bible Verse Image
Danieli 12:6 (ALB) »
Një nga ata i tha burrit të veshur me rroba liri, që qëndronte mbi ujërat e lumit: "Kur do kryhen këto mrekulli?".

Danieli 12:11 ALB Bible Verse Image
Danieli 12:11 (ALB) »
Nga koha që do të ndalohet flijimi i përditshëm dhe do të ngrihet neveria që shkakton shkretimin do të kalojnë njëmijë e dyqind e nëntëdhjetë ditë.

Mateu 13:41 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:41 (ALB) »
Biri i njeriut do të dërgojë engjëjt e vet dhe ata do të mbledhin nga mbretëria e tij gjithë skandalet dhe ata që bëjnë paudhësi,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 15:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 15:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 15:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 15:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 15:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 15:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 15:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 15:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 15:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 15:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 15:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 15:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 15:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 15:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 15:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 15:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »