Zbulesa 12:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 12:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 12:1 ALB - Pastaj një shenjë e madhe u duk në qiell: një - Bible Verse Picture

Zbulesa 12:1 ALB

Pastaj një shenjë e madhe u duk në qiell: një grua e veshur me diellin, dhe me hënën poshtë këmbëve të saj, dhe mbi krye të saj një kurorë me dymbëdhjetë yje.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 12:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 11:19 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 12:1 ALB - Pastaj një shenjë e madhe u duk në qiell: një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 12:1 ALB - Pastaj një shenjë e madhe u duk në qiell: një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 12:1 ALB - Pastaj një shenjë e madhe u duk në qiell: një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 12:1 ALB - Pastaj një shenjë e madhe u duk në qiell: një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 12:1 ALB - Pastaj një shenjë e madhe u duk në qiell: një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 12:1 ALB - Pastaj një shenjë e madhe u duk në qiell: një - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 12:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 12:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 21:25 ALB Bible Verse Image
Luka 21:25 (ALB) »
“Dhe do të ketë shenja në diell, në hënë dhe në yje, dhe mbi tokë ankth popujsh, në përhumbjen prej gjëmës së detit dhe të valëve të tij;

Isaia 60:19 ALB Bible Verse Image
Isaia 60:19 (ALB) »
Dielli nuk do të jetë më drita jote gjatë ditës, as hëna nuk do të të ndriçojë më me vezullimin e saj; por Zoti do të jetë drita jote e përjetshme dhe Perëndia yt lavdia jote.

Efesianëve 5:32 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 5:32 (ALB) »
Ky mister është i madh; tani unë e them në lidhjen me Krishtin dhe me kishën.

Marku 13:25 ALB Bible Verse Image
Marku 13:25 (ALB) »
yjet e qiellit do të bien dhe fuqitë që janë në qiej do të lëkunden.

Luka 21:11 ALB Bible Verse Image
Luka 21:11 (ALB) »
do të ngjajnë tërmete të mëdha, zi buke dhe murtaja në vende të ndryshme; do të ndodhin edhe dukuri të llahtarshme dhe shenja të mëdha nga qielli.

Kantiku i Kantikëve 6:10 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 6:10 (ALB) »
Kush është ajo që shfaqet si agimi, e bukur si hëna, e pastër si dielli, e tmerrshme si një ushtri me flamuj të shpalosur?

Isaia 62:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 62:3 (ALB) »
Do të jesh një kurorë e shkëlqyer në dorën e Zotit, një diademë mbretërore në dorë të Perëndisë tënd.

2 Kronikave 32:31 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 32:31 (ALB) »
Por kur krerët e Babilonisë i dërguan lajmëtarë për t’u informuar për mrekullinë që kishte ndodhur në vend, Perëndia e braktisi për ta vënë në provë e për të njohur gjithçka që ishte në zemrën e tij.

Psalmet 104:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 104:2 (ALB) »
Ai të mbështjell me dritë si të ishte një mantel dhe i shtrin qiejtë si një çadër;

Psalmet 84:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 84:11 (ALB) »
Sepse Zoti Perëndi është diell dhe mburojë; Zoti do të japë hir dhe lavdi; ai nuk u refuzon asnjë të mirë atyre që ecin drejt.

Isaia 54:5 ALB Bible Verse Image
Isaia 54:5 (ALB) »
Sepse krijuesi yt është dhëndri yt; emri i tij është Zoti i ushtrive; Çliruesi yt është i Shenjti i Izraelit, i quajtur Perëndi i tërë tokës.

Zbulesa 21:23 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:23 (ALB) »
Dhe qyteti nuk ka nevojë për diell, as për hënë që të ndriçojnë në të, sepse lavdia e Perëndisë e ndriçon atë, dhe llamba e tij është Qengji.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 12:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 12:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 12:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 12:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 12:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 12:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 12:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 12:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 12:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 12:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 12:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 12:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 12:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 12:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 12:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 12:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »