Zbulesa 6:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 6:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 6:1 ALB - Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të - Bible Verse Picture

Zbulesa 6:1 ALB

Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të shtatë vulat, dhe dëgjova një nga të katër qeniet e gjalla që thoshte si me zë bubullime: “Eja e shiko.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 6:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 5:14 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 6:1 ALB - Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 6:1 ALB - Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 6:1 ALB - Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 6:1 ALB - Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 6:1 ALB - Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 6:1 ALB - Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 6:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 6:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 5:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:1 (ALB) »
Pastaj pashë në dorën e djathtë të atij që rrinte ulur mbi fron, një libër të shkruar përbrenda dhe përjashta, të vulosur me shtatë vula.

Zbulesa 19:6 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:6 (ALB) »
Dhe dëgjova një si zë i një turme të madhe, dhe si zë shumë ujërash dhe si zë bubullimash të forta, që thoshte: “Aleluja, sepse filloi të mbretërojë Zoti, Perëndia ynë, i Plotfuqishmi!.

Zbulesa 6:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:7 (ALB) »
Kur ai hapi vulën e katërt, dëgjova zërin e qenies së katërt të gjallë që thoshte: “Eja dhe shiko.”

Zbulesa 6:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:5 (ALB) »
Dhe kur ai hapi vulën e tretë, dëgjova qenien e tretë e gjallë që thoshte: “Eja dhe shiko.” Dhe pashë dhe ja, një kalë i zi; dhe ai që e kalëronte kishte një peshore në dorën e tij.

Zbulesa 4:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 4:5 (ALB) »
dhe nga froni shpërthenin vetëtima, bubullima dhe zëra; dhe përpara fronit ishin shtatë llamba të ndezura, që janë të shtatë Frymërat e Perëndisë.

Zbulesa 14:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:2 (ALB) »
Dhe dëgjova pastaj një zë nga qielli si ushtima e shumë ujërave dhe si gjëmimi i një bubullime të madhe; dhe zëri që dëgjova ishte si ai i kitaristëve që u bien qesteve së tyre.

Zbulesa 5:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:5 (ALB) »
Atëherë një nga pleqtë më tha: “Mos qaj; ja, Luani i fisit të Judës, Rrënja e Davidit, fitoi të hapë librin dhe të zgjidhë të shtatë vulat e tij.”

Zbulesa 11:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 11:19 (ALB) »
Atëherë u hap tempulli i Perëndisë në qiell dhe u duk arka e besëlidhjes së tij, dhe ndodhnin vetëtima, dhe zëra, dhe bubullima, dhe tërmet, dhe një rebesh i fortë breshëri.

Zbulesa 6:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:3 (ALB) »
Kur ai hapi vulën e dytë, dëgjova qenien e dytë të gjallë që thoshte: “Eja dhe shiko.”

Zbulesa 10:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 10:3 (ALB) »
dhe thirri me zë të madh si një luan që vrumbullon; dhe, si bërtiti, të shtatë bubullima bënë të dëgjohej ushtima e tyre.

Veprat e Apostujve 4:20 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:20 (ALB) »
Sepse ne nuk mund të mos flasim për ato që kemi parë dhe dëgjuar.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 6:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 6:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 6:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 6:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 6:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 6:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 6:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 6:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 6:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 6:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 6:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 6:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 6:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 6:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 6:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 6:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »