Zbulesa 8:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 8:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 8:1 ALB - Edhe kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell u - Bible Verse Picture

Zbulesa 8:1 ALB

Edhe kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell u bë heshtje për rreth gjysmë orë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 8:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 7:17 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 8:1 ALB - Edhe kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 8:1 ALB - Edhe kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 8:1 ALB - Edhe kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 8:1 ALB - Edhe kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 8:1 ALB - Edhe kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 8:1 ALB - Edhe kur ai hapi vulën e shtatë, në qiell u - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 8:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 8:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 2:13 ALB Bible Verse Image
Zakaria 2:13 (ALB) »
Çdo mish le të heshtë përpara Zotit, sepse ai është zgjuar nga selia e tij e shenjtë".

Habakuku 2:20 ALB Bible Verse Image
Habakuku 2:20 (ALB) »
Por Zoti është në tempullin e tij të shenjtë; tërë dheu le të heshtë përpara tij.

Zbulesa 6:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:1 (ALB) »
Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të shtatë vulat, dhe dëgjova një nga të katër qeniet e gjalla që thoshte si me zë bubullime: “Eja e shiko.”

Psalmet 62:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 62:1 (ALB) »
Shpirti im gjen prehje vetëm te Perëndia; nga ai vjen shpëtimi im.

Jobi 4:16 ALB Bible Verse Image
Jobi 4:16 (ALB) »
Ai u ndal, por nuk munda ta dalloj pamjen e tij; një figurë më rrinte para syve; kishte heshtje, pastaj dëgjova një zë që thoshte:

Zbulesa 5:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:1 (ALB) »
Pastaj pashë në dorën e djathtë të atij që rrinte ulur mbi fron, një libër të shkruar përbrenda dhe përjashta, të vulosur me shtatë vula.

Zbulesa 6:12 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:12 (ALB) »
Dhe pashë, kur ai hapi vulën e gjashtë; dhe ja, u bë një tërmet i madh, dhe dielli u bë i zi si një thes prej leshi, dhe hëna u bë si gjak;

Zbulesa 6:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:9 (ALB) »
Dhe kur hapi vulën e pestë, unë pashë nën altar shpirtrat e atyre që ishin therur për shkak të fjalës së Perëndisë dhe për shkak të dëshmisë që kishin;

Zbulesa 6:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:7 (ALB) »
Kur ai hapi vulën e katërt, dëgjova zërin e qenies së katërt të gjallë që thoshte: “Eja dhe shiko.”

Zbulesa 6:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:5 (ALB) »
Dhe kur ai hapi vulën e tretë, dëgjova qenien e tretë e gjallë që thoshte: “Eja dhe shiko.” Dhe pashë dhe ja, një kalë i zi; dhe ai që e kalëronte kishte një peshore në dorën e tij.

Zbulesa 6:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:3 (ALB) »
Kur ai hapi vulën e dytë, dëgjova qenien e dytë të gjallë që thoshte: “Eja dhe shiko.”

Psalmet 37:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 37:7 (ALB) »
Rri në heshtje para Zotit dhe prite atë; mos u hidhëro për atë që i shkojnë mbarë punët e veta, për njeriun që ndjek planet e këqija të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 8:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 8:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 8:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 8:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 8:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 8:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 8:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 8:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 8:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 8:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 8:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 8:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 8:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 8:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 8:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 8:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »