Zbulesa 3:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 3:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 3:1 ALB - “Dhe engjëllit të kishës në Sardë - Bible Verse Picture

Zbulesa 3:1 ALB

“Dhe engjëllit të kishës në Sardë shkruaji: këto gjëra thotë ai që ka të shtatë Frymërat e Perëndisë dhe të shtatë yjet. Unë i di veprat e tua; ti ke emrin se jeton, por je i vdekur.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 3:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 2:29 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 3:1 ALB - “Dhe engjëllit të kishës në Sardë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 3:1 ALB - “Dhe engjëllit të kishës në Sardë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 3:1 ALB - “Dhe engjëllit të kishës në Sardë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 3:1 ALB - “Dhe engjëllit të kishës në Sardë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 3:1 ALB - “Dhe engjëllit të kishës në Sardë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 3:1 ALB - “Dhe engjëllit të kishës në Sardë - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 3:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 3:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Timoteut 5:6 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:6 (ALB) »
Ndërsa ajo që jeton e shthurur, ndonëse rron, është e vdekur.

Jakobit 2:26 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:26 (ALB) »
Sepse, sikurse trupi pa frymën është i vdekur, ashtu edhe besimi, pa vepra, është i vdekur.

Zbulesa 1:4 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:4 (ALB) »
Gjoni, shtatë kishave që janë në Azi: hir për ju dhe paqe nga ana e atij që është dhe që ishte dhe që do të vijë; edhe nga të shtatë frymërat që janë përpara fronit të tij,

Kolosianëve 2:13 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:13 (ALB) »
Dhe bashkë me të Perëndia ju dha jetë ju, që kishit vdekur në mëkate dhe në parrethprerjen e mishit, duke jua falur të gjitha mëkatet.

Zbulesa 2:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 2:19 (ALB) »
Unë i njoh veprat e tua, dashurinë tënde, besimin tënd, shërbimin tënd, durimin tënd dhe di që veprat e tua të fundit janë më të shumta se të parat.

Luka 15:24 ALB Bible Verse Image
Luka 15:24 (ALB) »
sepse ky biri im kishte vdekur dhe u kthye në jetë, kishte humbur dhe u gjet përsëri". Dhe filluan të bënin një festë të madhe.

Juda 1:12 ALB Bible Verse Image
Juda 1:12 (ALB) »
Këta janë njolla në agapit tuaja, kur hanë e pinë bashkë me ju pa druajtje duke kullotur veten e tyre; ata janë re pa ujë, të shtyrë andej këndej nga erërat, drurë vjeshte pa fruta, dyfish të vdekur, të shkulur me rrënjë,

Efesianëve 2:5 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:5 (ALB) »
edhe atëherë kur ishim të vdekur në faje, na dha jetë me Krishtin (ju jeni të shpëtuar me anë të hirit),

Zbulesa 1:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:16 (ALB) »
Dhe kishte në dorën e tij të djathtë shtatë yje dhe nga goja e tij dilte një shpatë e mprehtë, me dy tehe, dhe fytyra e tij si dielli që ndrin me forcën e tij.

Zbulesa 2:13 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 2:13 (ALB) »
Unë i di veprat e tua dhe ku banon, atje ku është froni i Satanit; dhe ti mbahesh fort tek emri im dhe nuk e mohove besimin në mua, edhe në ato ditë kur Antipa, dëshmitari im, besnik, u vra midis jush, atje ku banon Satani.

Luka 15:32 ALB Bible Verse Image
Luka 15:32 (ALB) »
Por duhet të festojmë dhe të gëzohemi, sepse ky vëllai yt kishte vdekur dhe u kthye në jetë, kishte humbur dhe u gjet përsëri".”

Efesianëve 2:1 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:1 (ALB) »
Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur në faje dhe në mëkate,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 3:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 3:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 3:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 3:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 3:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 3:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 3:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 3:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 3:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 3:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 3:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 3:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 3:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 3:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 3:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 3:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »