Zbulesa 16:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 16:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 16:1 ALB - Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli - Bible Verse Picture

Zbulesa 16:1 ALB

Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli që u thoshte të shtatë engjëjve: “Shkoni dhe derdhni mbi dhe kupat e zemërimit të Perëndisë.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 16:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 15:8 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 16:1 ALB - Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 16:1 ALB - Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 16:1 ALB - Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 16:1 ALB - Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 16:1 ALB - Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 16:1 ALB - Pastaj dëgjova një zë të madh nga tempulli - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 16:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 16:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 15:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 15:1 (ALB) »
Pastaj pashë në qiell një shenjë tjetër të madhe dhe të mrekullishme: shtatë engjëj që kishin shtatë plagët e fundit, sepse me to u krye zemërimi i Perëndisë.

Sofonia 3:8 ALB Bible Verse Image
Sofonia 3:8 (ALB) »
Prandaj më prit," thotë Zoti, "kur të ngrihem për të bërë plaçkë, sepse unë kam vendosur të mbledh kombet, të bashkoj mbretëritë, për të hedhur mbi ta indinjatën time, gjithë zjarrin e zemërimit tim; po, gjithë dheu do të gllabërohet nga zjarri i xhelozisë sime.

Zbulesa 16:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:17 (ALB) »
Pastaj engjëlli i shtatë e derdhi kupën e tij në erë; dhe doli një zë i madh nga tempulli i qiellit, nga froni, duke thënë: “U bë.”

Jeremia 10:25 ALB Bible Verse Image
Jeremia 10:25 (ALB) »
Lëshoje zemërimin tënd mbi kombet që nuk të njohin dhe mbi popujt që nuk përmendin emrin tënd, sepse kanë gllabëruar Jakobin; po, e kanë gllabëruar dhe konsumuar dhe kanë shkatërruar banesën e tij.

Psalmet 79:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 79:6 (ALB) »
Lësho zemërimin tënd mbi kombet që nuk të njohin dhe mbi mbretëritë që nuk përmendin emrin tënd,

Zbulesa 16:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:2 (ALB) »
I pari shkoi dhe e derdhi kupën e vet mbi tokë, dhe një ulçerë e ligë dhe e dhimbshme goditi njerëzit që kishin damkën e bishës dhe ata që adhuronin figurën e saj.

Zbulesa 15:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 15:5 (ALB) »
Dhe pas këtyre gjërave unë pashë dhe ja, u hap në qiell tempulli i tabernakullit të dëshmisë.

Zbulesa 14:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:9 (ALB) »
Një engjëll i tretë shkoi pas tyre duke thënë me zë të madh: “Nëse ndokush adhuron bishën dhe figurën e saj dhe merr damkën mbi ballin e vet ose mbi dorën e vet,

Mateu 13:41 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:41 (ALB) »
Biri i njeriut do të dërgojë engjëjt e vet dhe ata do të mbledhin nga mbretëria e tij gjithë skandalet dhe ata që bëjnë paudhësi,

Zbulesa 14:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:15 (ALB) »
Një engjëll tjetër doli nga tempulli, duke i thirrur me zë të madh atij që ulej mbi re: “Vër dorë mbi drapërin tënd dhe korr, sepse ora e të korrurit ka ardhur dhe të korrat e dheut janë pjekur.”

Ezekieli 9:5 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 9:5 (ALB) »
Dhe të tjerëve u tha, në mënyrë që unë ta dëgjoja: "Kaloni nëpër qytet pas tij dhe goditni; syrit tuaj të mos i vijë keq dhe mos kini mëshirë aspak.

Ezekieli 10:2 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 10:2 (ALB) »
Zoti i foli pastaj njeriut të veshur me rroba liri dhe i tha: "Shko midis rrotave poshtë kerubinit, mbushi duart me qymyr të ndezur që është midis kerubinëve dhe përhapi mbi qytetin". Dhe ai shkoi, ndërsa unë shikoja.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 16:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 16:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 16:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 16:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 16:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 16:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 16:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 16:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 16:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 16:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 16:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 16:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 16:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 16:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 16:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 16:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »