Eksodi 1:12 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 1:12 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 1:12 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por sa më tepër i shtypnin, aq më shumë - Mobile Bible Verse Wallpaper

Eksodi 1:12 ALB

Por sa më tepër i shtypnin, aq më shumë shtoheshin dhe përhapeshin; prandaj Egjiptasit arritën të kenë shumë frikë nga bijtë e Izraelit,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 1:12 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 1:11 (ALB)

Eksodi 1:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 1:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 105:24 ALB Bible Verse Image
Psalmet 105:24 (ALB) »
Dhe Perëndia e shumëzoi shumë popullin e tij dhe e bëri më të fuqishëm se armiqtë e tij.

Eksodi 1:9 ALB Bible Verse Image
Eksodi 1:9 (ALB) »
Ai i tha popullit të tij: "Ja, populli i bijve të Izraelit është më i shumtë dhe më i fortë se ne.

Romakëve 8:28 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:28 (ALB) »
Dhe ne e dimë se të gjitha gjëra bashkëveprojnë për të mirë për ata që e duan Perëndinë, për ata që janë të thirrur sipas qëllimit të tij.

Veprat e Apostujve 4:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:2 (ALB) »
të zemëruar sepse e mësonin popullin dhe shpallnin në Jezusin ringjalljen e të vdekurve.

Veprat e Apostujve 5:28 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:28 (ALB) »
duke thënë: “Po a nuk ju kemi ndaluar rreptësisht të mësoni në atë emër? Dhe ja, ju e keni mbushur Jeruzalemin me doktrinën tuaj dhe doni që të bjerë mbi ne gjaku i atij njeriu.”

Hebrenjve 12:6 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:6 (ALB) »
sepse Perëndia ndreq atë që do dhe fshikullon çdo bir që i pëlqen.”

Gjoni 12:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:19 (ALB) »
Atëherë farisenjtë thanë midis tyre: “A e shihni se s’po bëni asgjë; ja, bota shkon pas tij.”

Fjalët e urta 21:30 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 21:30 (ALB) »
Nuk ka as dituri, as zgjuarësi dhe as këshillë kundër Zotit.

Jobi 5:2 ALB Bible Verse Image
Jobi 5:2 (ALB) »
Zemërimi në fakt e vret të pamendin dhe zilia e vret budallanë.

Fjalët e urta 27:4 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 27:4 (ALB) »
Tërbimi është mizor dhe zemërimi është i furishëm, por kush mund t’i bëjë ballë xhelozisë?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 1:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 1:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 1:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 1:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 1:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 1:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 1:12 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 1:12 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 1:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 1:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 1:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 1:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 1:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 1:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 1:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 1:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 1:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 1:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 1:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 1:12 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 1:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »