Eksodi 1:22 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 1:22 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 1:22 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë Faraoni i dha këtë urdhër tërë - Mobile Bible Verse Wallpaper

Eksodi 1:22 ALB

Atëherë Faraoni i dha këtë urdhër tërë popullit të tij duke thënë: "Çdo mashkull që lind, hidheni në lumë; por lini gjallë tërë femrat".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 1:22 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 1:21 (ALB)

Eksodi 1:22 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 1:22 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 7:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 7:19 (ALB) »
Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës sonë, i keqtrajtoi etërit tanë deri sa t’i ekspozojnë foshnjat e tyre, që të mos mbeteshin gjallë.

Eksodi 1:16 ALB Bible Verse Image
Eksodi 1:16 (ALB) »
"Kur do të ndihmoni gratë hebre lindëse, dhe do t’i shihni të ulura në ndenjësen e lindjes, në rast se fëmija është mashkull, vriteni; po të jetë femër, lëreni të jetojë".

Psalmet 105:25 ALB Bible Verse Image
Psalmet 105:25 (ALB) »
Pastaj ndryshoi zemrën e tyre, me qëllim që të urrenin popullin e tij dhe të kurdisnin mashtrime kundër shërbëtorëve të tij.

Fjalët e urta 1:16 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 1:16 (ALB) »
sepse këmbët e tyre turren drejt së keqes dhe ata nxitojnë të derdhin gjak.

Fjalët e urta 4:16 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 4:16 (ALB) »
Sepse ata nuk mund të flenë, po të mos kenë bërë të keqen; gjumi i tyre zhduket po të jetë se nuk kanë rrëzuar dikë;

Zbulesa 16:4 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:4 (ALB) »
Edhe engjëlli i tretë e derdhi kupën e tij në lumenj dhe në burimet e ujërave; dhe u bë gjak.

Zanafilla 41:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 41:1 (ALB) »
Por ndodhi që mbas dy vitesh të plota Faraoni pa një ëndërr. Ai ndodhej pranë një lumi,

Eksodi 7:19 ALB Bible Verse Image
Eksodi 7:19 (ALB) »
Dhe Zoti i tha Moisiut: "Thuaji Aaronit: "Merr bastunin tënd dhe shtrije dorën mbi ujërat e Egjiptit, mbi lumenjtë e tij, mbi kanalet e tij, mbi pellgjet e tij dhe mbi të gjitha depot e ujit; kështu ato do të bëhen gjak. Dhe do të ketë gjak në të gjithë vendin e Egjiptit, si në enët prej druri ashtu dhe në enët prej guri"".

Fjalët e urta 27:4 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 27:4 (ALB) »
Tërbimi është mizor dhe zemërimi është i furishëm, por kush mund t’i bëjë ballë xhelozisë?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 1:22 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 1:22 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 1:22 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 1:22 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 1:22 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 1:22 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 1:22 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 1:22 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 1:22 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 1:22 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 1:22 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 1:22 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 1:22 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 1:22 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 1:22 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 1:22 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 1:22 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 1:22 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 1:22 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 1:22 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 1:22 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »