Eksodi 5:2 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 5:2 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 5:2 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por Faraoni u përgjigj:

Eksodi 5:2 ALB

Por Faraoni u përgjigj: "Kush është Zoti që unë duhet t’i bindem zërit të tij dhe ta lë Izraelin të shkojë? Unë nuk e njoh Zotin dhe nuk kam për ta lënë Izraelin të shkojë".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 5:2 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 5:1 (ALB)

Eksodi 5:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 5:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 3:19 ALB Bible Verse Image
Eksodi 3:19 (ALB) »
Por unë e di që mbreti i Egjiptit nuk do t’ju lejojë të shkoni, veç po të jetë i shtrënguar nga një dorë e fuqishme.

2 Mbretërve 18:35 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 18:35 (ALB) »
Kush midis tërë perëndive të këtyre vendeve ka çliruar vendin e tij nga duart e mia, që Zoti të çlirojë Jeruzalemin nga duart e mia?".

Jobi 21:15 ALB Bible Verse Image
Jobi 21:15 (ALB) »
Kush është i Plotfuqishmi të cilit duhet t’i shërbejmë? Ç’përfitojmë veç kësaj kur e lusim?".

Romakëve 1:28 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:28 (ALB) »
Dhe meqenëse nuk e quajtën me vend të njihnin Perëndinë, Perëndia i dorëzoi në një mendje të çoroditur, për të bërë gjëra të pahijshme,

Gjoni 16:3 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:3 (ALB) »
Dhe do t’ju bëjnë këto gjëra, sepse nuk kanë njohur as Atin, as mua.

2 Thesalonikasve 1:8 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:8 (ALB) »
në një zjarr flakërues, për t’u hakmarrë kundër atyre që nuk njohin Perëndi, dhe të atyre që nuk i binden ungjillit të Zotit tonë Jezu Krisht.

2 Kronikave 32:15 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 32:15 (ALB) »
Prandaj tani mos e lini Ezekian t’ju gënjejë dhe t’ju mashtrojë në këtë mënyrë; mos i zini besë! Duke qenë se asnjë perëndi e ndonjë kombi o mbretërie, nuk ka mundur të çlirojë popullin e tij nga dora ime apo nga dora e etërve të mi, aq më pak Perëndia juaj do të mund t’ju çlirojë nga dora ime!".

Psalmet 12:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 12:4 (ALB) »
të atyre që thonë: "Me gjuhën tonë do të sundojmë; buzët tona na përkasin neve; kush është zot mbi ne?".

Psalmet 10:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 10:4 (ALB) »
I pabesi, me arrogancën e fytyrës së tij, nuk e kërkon Zotin; tërë mendimet e tij janë: "Perëndia nuk ekziston".

Jeremia 44:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 44:16 (ALB) »
"Sa për fjalën që na ke thënë në emër të Zotit, nuk do të të dëgjojmë,

2 Kronikave 32:19 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 32:19 (ALB) »
Ata folën kundër Perëndisë të Jeruzalemit ashtu si kundër perëndive të popujve të tokës, që janë vepër e dorës së njeriut.

1 Samuelit 2:12 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 2:12 (ALB) »
Bijtë e Elit ishin njerëz të këqij; nuk e njihnin Zotin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 5:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 5:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 5:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 5:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 5:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 5:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 5:2 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 5:2 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 5:2 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 5:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 5:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 5:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 5:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 5:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 5:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 5:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 5:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 5:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 5:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 5:2 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 5:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »