Eksodi 5:23 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 5:23 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 5:23 ALB Mobile Phone Wallpaper - Sepse, qysh prej ditës që vajta te Faraoni, - Mobile Bible Verse Wallpaper

Eksodi 5:23 ALB

Sepse, qysh prej ditës që vajta te Faraoni, për t’i folur në emrin tënd, ai i ka bërë të keqe këtij populli dhe ti nuk e çlirove aspak popullin tënd".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 5:23 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 5:22 (ALB)

Eksodi 5:23 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 5:23 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 118:26 ALB Bible Verse Image
Psalmet 118:26 (ALB) »
I bekuar qoftë ai që vjen në emër të Zotit; ne ju bekojmë nga shtëpia e Zotit.

Isaia 26:17 ALB Bible Verse Image
Isaia 26:17 (ALB) »
Ashtu si një grua me barrë që është gati për të lindur dhe përpëlitet dhe ulërin nga të prerat që ka, kështu kemi qenë ne para teje, o Zot.

Isaia 28:16 ALB Bible Verse Image
Isaia 28:16 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti, Zoti: "Ja, unë vendos si themel në Sion një gur, një gur të provuar, një kokë qosheje të çmuar, një themel të sigurt; ai që i beson atij nuk do të ngutet.

Jeremia 11:21 ALB Bible Verse Image
Jeremia 11:21 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti përsa i përket njerëzve të Anathothit që kërkojnë jetën tënde, duke thënë: "Mos bëj profecira në emër të Zotit, që të mos vdesësh nga dora jonë".

Hebrenjve 10:36 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:36 (ALB) »
Sepse ju keni nevojë për ngulm që mbasi, të bëni vullnetin e Perëndisë, të merrni gjërat e premtuara.

Gjoni 5:43 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:43 (ALB) »
Unë kam ardhur në emër të Atit tim dhe ju nuk më pranoni; po të vinte ndonjë tjetër në emër të vet, ju do ta pranonit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 5:23 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 5:23 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 5:23 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 5:23 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 5:23 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 5:23 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 5:23 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 5:23 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 5:23 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 5:23 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 5:23 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 5:23 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 5:23 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 5:23 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 5:23 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 5:23 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 5:23 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 5:23 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 5:23 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 5:23 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 5:23 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »