Luka 13:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 13:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 13:28 ALB - Atje do të jetë qarje dhe kërcëllim - Bible Verse Picture

Luka 13:28 ALB

Atje do të jetë qarje dhe kërcëllim dhëmbësh, kur të shihni Abrahamin, Isakun, Jakobin dhe gjithë profetët në mbretërinë e Perëndisë, ndërsa ju do të dëboheni përjashta.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 13:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 13:27 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 13:28 ALB - Atje do të jetë qarje dhe kërcëllim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 13:28 ALB - Atje do të jetë qarje dhe kërcëllim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 13:28 ALB - Atje do të jetë qarje dhe kërcëllim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 13:28 ALB - Atje do të jetë qarje dhe kërcëllim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 13:28 ALB - Atje do të jetë qarje dhe kërcëllim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 13:28 ALB - Atje do të jetë qarje dhe kërcëllim - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 13:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 13:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 8:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:11 (ALB) »
Unë po ju them se shumë do të vijnë nga lindja dhe nga perëndimi dhe do të ulen në tryezë me Abrahamin, me Isaakun dhe me Jakobin, në mbretërinë e qiejve,

Mateu 22:13 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:13 (ALB) »
Atëherë mbreti u tha shërbëtorëve: "Lidheni duar dhe këmbë, kapeni dhe hidheni në errësirat e jashtme. Atje do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh".

Mateu 25:30 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:30 (ALB) »
Dhe flakeni në errësirën e jashtme këtë shërbëtor të pavlefshëm. Atje do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh".”

Zbulesa 21:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:8 (ALB) »
Kurse për frikacakët dhe të pabesët, dhe të neveritshmit dhe vrasësit, dhe kurvëruesit, dhe magjistarët, dhe idhujtarët, dhe gjithë gënjeshtarët, pjesa e tyre do të jetë në liqenin që digjet me zjarr dhe squfur, që është vdekja e dytë.”

2 Thesalonikasve 1:5 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:5 (ALB) »
Ky është një dëftim i gjyqit të drejtë të Përendisë, që ju të çmoheni të denjë për mbretërinë e Perëndisë për të cilën edhe vuani,

Psalmet 112:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 112:10 (ALB) »
I pabesi do ta shohë dhe do të zemërohet, do të kërcëllijë dhëmbët dhe do të konsumohet; dëshira e të pabesëve nuk do të realizohet kurrë.

2 Pjetrit 1:11 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:11 (ALB) »
Sepse kështu begatisht do t’ju hapet hyrja në mbretërinë e amshuar të Zotit dhe Shpëtimtarit tonë Jezu Krisht.

Luka 23:42 ALB Bible Verse Image
Luka 23:42 (ALB) »
Pastaj i tha Jezusit: “Zot, kujtohu për mua kur të vish në mbretërinë tënde.”

Luka 14:15 ALB Bible Verse Image
Luka 14:15 (ALB) »
Dhe një nga të ftuarit, si i dëgjoi këto gjëra, i tha: “Lum kush do të hajë bukë në mbretërinë e Perëndisë.”

Luka 16:23 ALB Bible Verse Image
Luka 16:23 (ALB) »
Dhe, duke pasur mundime në ferr, i çoi sytë dhe pa nga larg Abrahamin dhe Llazarin në gji të tij.

Luka 10:15 ALB Bible Verse Image
Luka 10:15 (ALB) »
Dhe ti, Kapernaum, që të kanë ngritur deri në qiell, do të poshtërohesh deri në ferr.

Mateu 13:42 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:42 (ALB) »
dhe do t’i hedhin në furrën e zjarrit. Atje do të ketë qarje dhe kërcëllim dhëmbësh.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 13:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 13:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 13:28 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 13:28 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 13:28 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 13:28 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 13:28 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 13:28 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 13:28 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 13:28 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 13:28 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 13:28 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 13:28 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 13:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 13:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 13:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 13:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 13:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 13:28 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 13:28 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 13:28 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 13:28 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 13:28 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 13:28 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 13:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »