Luka 15:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 15:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 15:4 ALB - “Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe - Bible Verse Picture

Luka 15:4 ALB

“Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe një prej tyre t’i humbasë, nuk i lë të nëntëdhjetë e nëntat në shkretirë dhe nuk shkon pas asaj që humbi deri sa ta gjejë?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 15:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 15:3 (ALB)
Next Verse
Luka 15:5 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 15:4 ALB - “Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 15:4 ALB - “Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 15:4 ALB - “Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 15:4 ALB - “Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 15:4 ALB - “Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 15:4 ALB - “Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 15:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 15:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 34:16 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 34:16 (ALB) »
"Unë do të kërkoj të humburën, do ta kthej të hutuarën, do t’i lidh plagën, do ta forcoj të sëmurën, por do të shkatërroj të majmen dhe të fortën; do t’i kullot me drejtësi.

Luka 19:10 ALB Bible Verse Image
Luka 19:10 (ALB) »
Sepse Biri i njeriut erdhi të kërkojë dhe të shpëtojë atë që kishte humbur.”

Ezekieli 34:11 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 34:11 (ALB) »
Sepse kështu thotë Zoti, Zoti: "Ja, unë vetë do të shkoj të kërkoj delet e mia dhe do të kujdesem.

1 Pjetrit 2:25 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:25 (ALB) »
Sepse ju ishit si dele endacake por tani ju u kthyet te bariu dhe ruajtësi i shpirtrave tuaj.

Mateu 18:12 ALB Bible Verse Image
Mateu 18:12 (ALB) »
Si mendoni? Në qoftë se një njeri ka njëqind dele dhe njera prej tyre humb rrugën, a nuk do t’i lërë ai të nëntëdhjetë e nëntat mbi male për të kërkuar atë që humbi rrugën?

Psalmet 119:176 ALB Bible Verse Image
Psalmet 119:176 (ALB) »
Unë po endem si një dele e humbur. Kërko shërbëtorin tënd, sepse unë nuk i harroi urdhërimet e tua.

Ezekieli 34:31 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 34:31 (ALB) »
"Ju jeni delet e mia, delet e kullotës sime; jeni njerëz dhe unë jam Perëndia juaj," thotë Zoti.

Mateu 12:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:11 (ALB) »
Dhe ai u tha atyre: “A ka ndonjë prej jush që ka një dele, dhe ajo bie në një gropë ditën e shtunë, dhe e ai nuk shkon ta nxjerrë jashtë?

Isaia 53:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 53:6 (ALB) »
Ne të gjithë endeshim si dele; secili prej nesh ndiqte rrugën e vet, dhe Zoti bëri që të bjerë mbi të paudhësia e ne të gjithëve.

Jeremia 50:6 ALB Bible Verse Image
Jeremia 50:6 (ALB) »
Populli im ka qënë një kope dhensh të humbura; barinjtë e tyre i kishin bërë të marrin kot, të humbin nëpër male. Kanë shkuar nga mali në kodër dhe kanë harruar vendin ku ata pushojnë.

Gjoni 10:15 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:15 (ALB) »
ashtu siç më njeh Ati mua dhe unë e njoh Atin dhe lë jetën time për delet.

Luka 15:4 ALB Bible Verse Image
Luka 15:4 (ALB) »
“Cili njeri prej jush, që ka njëqind dele dhe një prej tyre t’i humbasë, nuk i lë të nëntëdhjetë e nëntat në shkretirë dhe nuk shkon pas asaj që humbi deri sa ta gjejë?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 15:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 15:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 15:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 15:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 15:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 15:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 15:4 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 15:4 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 15:4 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 15:4 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 15:4 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 15:4 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 15:4 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 15:4 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 15:4 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 15:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 15:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 15:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 15:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 15:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 15:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 15:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 15:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 15:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 15:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 15:4 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 15:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »