Luka 19:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 19:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 19:16 ALB - Atëherë doli i pari dhe tha:

Luka 19:16 ALB

Atëherë doli i pari dhe tha: "Zot, mina jote dha dhjetë mina të tjera";

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 19:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 19:15 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 19:16 ALB - Atëherë doli i pari dhe tha:
View New Tab
Picture 03 - Luka 19:16 ALB - Atëherë doli i pari dhe tha:
View New Tab
Picture 04 - Luka 19:16 ALB - Atëherë doli i pari dhe tha:
View New Tab
Picture 05 - Luka 19:16 ALB - Atëherë doli i pari dhe tha:
View New Tab
Picture 06 - Luka 19:16 ALB - Atëherë doli i pari dhe tha:
View New Tab
Picture 07 - Luka 19:16 ALB - Atëherë doli i pari dhe tha:
View New Tab

Luka 19:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 19:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Kronikave 29:14 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 29:14 (ALB) »
Po kush jam unë dhe kush është populli im që jemi në gjendje të të ofrojmë gjithçka në mënyrë spontane? Në të vërtetë të gjitha gjërat vijnë nga ti, dhe ne të kemi kthyer thjesht atë që kemi marrë nga dora jote.

1 Korintasve 15:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:10 (ALB) »
Por me hirin e Perëndisë jam ai që jam; dhe hiri i tij ndaj meje nuk qe i kotë, madje jam munduar më shumë se gjithë të tjerët, jo unë, por hiri i Perëndisë që është me mua.

2 Timoteut 4:7 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:7 (ALB) »
Luftën e mirë e luftova, e përfundova vrapimin, e ruajta besimin.

Jakobit 2:18 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:18 (ALB) »
Po dikush do të thotë: “Ti ke besimin, dhe unë kam veprat”; më trego besimin tënd pa veprat e tua dhe unë do të të tregoj besimin tim me veprat e mia.

Kolosianëve 1:28 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:28 (ALB) »
që ne e kumtuam, duke e qortuar dhe duke e mësuar çdo njeri me çdo urtësi, që ta paraqesim çdo njeri të përsosur në Jezu Krishtin;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 19:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 19:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 19:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 19:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 19:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 19:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 19:16 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 19:16 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 19:16 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 19:16 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 19:16 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 19:16 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 19:16 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 19:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 19:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 19:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 19:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 19:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 19:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 19:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 19:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 19:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 19:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 19:16 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 19:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »