Luka 24:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 24:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 24:28 ALB - Kur iu afruan fshatit për ku ishin drejtuar, ai - Bible Verse Picture

Luka 24:28 ALB

Kur iu afruan fshatit për ku ishin drejtuar, ai bëri sikur do të vazhdonte më tutje.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 24:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 24:27 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 24:28 ALB - Kur iu afruan fshatit për ku ishin drejtuar, ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 24:28 ALB - Kur iu afruan fshatit për ku ishin drejtuar, ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 24:28 ALB - Kur iu afruan fshatit për ku ishin drejtuar, ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 24:28 ALB - Kur iu afruan fshatit për ku ishin drejtuar, ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 24:28 ALB - Kur iu afruan fshatit për ku ishin drejtuar, ai - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 24:28 ALB - Kur iu afruan fshatit për ku ishin drejtuar, ai - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 24:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 24:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 6:48 ALB Bible Verse Image
Marku 6:48 (ALB) »
Dhe kur i pa dishepujt që po mundoheshin duke vozitur, sepse era ishte kundër tyre, aty nga roja e katërt e natës, ai u nis drejt tyre duke ecur përmbi det dhe donte t’i kalonte.

Zanafilla 32:26 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 32:26 (ALB) »
Dhe ai tha: "Lërmë të shkoj, se po lind agimi". Por Jakobi iu përgjegj: Nuk do të të lë të shkosh, në rast se nuk më bekon më parë!!".

Zanafilla 19:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 19:2 (ALB) »
dhe tha: "Zotërinjtë e mi, ju lutem, hyni në shtëpinë e shërbëtorit tuaj, kaloni aty natën dhe lani këmbët; pastaj nesër në mëngjes mund të çoheni shpejt dhe të vazhdoni udhën tuaj". Ata u përgjigjën: "Jo; do ta kalojmë natën në sheshin".

Zanafilla 42:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:7 (ALB) »
Jozefi pa vëllezërit e tij dhe i njohu, por u suall me ta si një i huaj dhe përdori fjalë të ashpra me ta, duke u thënë: "Nga vini?". Ata u përgjigjën: "Nga vendi i Kanaanit për të blerë ushqime".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 24:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 24:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 24:28 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 24:28 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 24:28 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 24:28 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 24:28 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 24:28 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 24:28 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 24:28 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 24:28 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 24:28 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 24:28 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 24:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 24:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 24:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 24:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 24:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 24:28 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 24:28 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 24:28 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 24:28 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 24:28 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 24:28 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 24:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »