Luka 6:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 6:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 6:3 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “A - Bible Verse Picture

Luka 6:3 ALB

Por Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “A nuk keni lexuar çfarë bëri Davidi dhe ata që ishin bashkë me të kur i mori uria?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 6:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 6:2 (ALB)
Next Verse
Luka 6:4 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 6:3 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “A - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 6:3 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “A - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 6:3 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “A - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 6:3 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “A - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 6:3 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “A - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 6:3 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “A - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 6:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 6:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Samuelit 21:3 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 21:3 (ALB) »
Dhe tani çfarë ke në dorë? Më jep pesë bukë ose çfarë të kesh".

Marku 2:25 ALB Bible Verse Image
Marku 2:25 (ALB) »
Por ai u tha atyre: “A nuk keni lexuar vallë ç’bëri Davidi, kur pati nevojë dhe kishte uri, ai dhe ç’qenë me të?.”

Mateu 12:3 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:3 (ALB) »
Dhe ai u tha atyre: “A nuk keni lexuar vallë se ç’bëri Davidi kur pati uri, ai dhe ata që qenë me të?

Mateu 21:16 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:16 (ALB) »
dhe i thanë: “A po dëgjon ti çfarë thonë këta?.” Jezusi u tha atyre: “Po! A nuk keni lexuar kurrë: "Nga goja e të vegjëlve dhe të foshnjave në gji ti ke përgatitur lavdi"?.”

Mateu 22:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:31 (ALB) »
Pastaj sa për ringjalljen e të vdekurve, a nuk e keni lexuar ç’ju ishte thënë nga Perëndia kur thotë:

Marku 12:26 ALB Bible Verse Image
Marku 12:26 (ALB) »
Sa për ringjalljen e të vdekurve, a nuk keni lexuar në librin e Moisiut se si foli Perëndia nga ferrishta duke thënë: "Unë jam Perëndia i Abrahamit, Perëndia i Isakut dhe Perëndia i Jakobit"?

Marku 12:10 ALB Bible Verse Image
Marku 12:10 (ALB) »
Po a nuk e keni lexuar këtë shkrim: "Guri, që ndërtuesit e hodhën poshtë, u bë guri i qoshes.

Mateu 21:42 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:42 (ALB) »
Jezusi u tha atyre: “A nuk keni lexuar kurrë në Shkrimet: "Guri, që ndërtuesit e nxorën të papërdorshëm, u bë guri i qoshes. Kjo është vepër e Zotit, dhe është e mrekullueshme në sytë tonë"?

Mateu 19:4 ALB Bible Verse Image
Mateu 19:4 (ALB) »
Dhe ai, duke u përgjigjur u tha atyre: “A nuk keni lexuar ju, se ai që i krijoi që në fillim, i krijoi mashkull dhe femër?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 6:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 6:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 6:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 6:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 6:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 6:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 6:3 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 6:3 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 6:3 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 6:3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 6:3 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 6:3 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 6:3 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 6:3 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 6:3 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 6:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 6:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 6:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 6:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 6:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 6:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 6:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 6:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 6:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 6:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 6:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 6:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »