Luka 8:27 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 8:27 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 8:27 ALB - dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli - Bible Verse Picture

Luka 8:27 ALB

dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli përpara një njeri nga ai qytet, i cili prej shumë kohe ishte pushtuar nga demonët, nuk vishte rroba, nuk banonte në shtëpi, por ndër varreza.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 8:27 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 8:26 (ALB)
Next Verse
Luka 8:28 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 8:27 ALB - dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 8:27 ALB - dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 8:27 ALB - dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 8:27 ALB - dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 8:27 ALB - dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 8:27 ALB - dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 8:27 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 8:27 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 5:2 ALB Bible Verse Image
Marku 5:2 (ALB) »
Dhe, sapo Jezusi zbriti nga barka, menjëherë i doli përpara nga varrezat një njeri i pushtuar nga një frymë e ndyrë,

Numrat 19:16 ALB Bible Verse Image
Numrat 19:16 (ALB) »
Kushdo që në fushë prek një person të vrarë me shpatë ose që ka pësuar vdekje të natyrshme, ose prek një kockë njeriu ose një varr, do të jetë i papastër për shtatë ditë.

1 Samuelit 19:24 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 19:24 (ALB) »
Edhe ai i hodhi rrobat e tij dhe bëri profeci përpara Samuelit, dhe qendroi i shtrirë lakuriq për tokë tërë atë ditë dhe tërë atë natë. Prandaj thuhet: "Edhe Sauli figuron midis profetëve?".

Isaia 65:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 65:4 (ALB) »
që rri midis varreve dhe kalon netët në vende sekrete, që ha mish derri dhe ka në enët e tij supa gjërash të neveritshme,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 8:27 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 8:27 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 8:27 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 8:27 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 8:27 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 8:27 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 8:27 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 8:27 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 8:27 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 8:27 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 8:27 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 8:27 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 8:27 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 8:27 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 8:27 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 8:27 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 8:27 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 8:27 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 8:27 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 8:27 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 8:27 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 8:27 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 8:27 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 8:27 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 8:27 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 8:27 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 8:27 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »