Zbulesa 10:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 10:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 10:2 ALB - Ai kishte në dorë një libërth të hapur dhe - Bible Verse Picture

Zbulesa 10:2 ALB

Ai kishte në dorë një libërth të hapur dhe vuri këmbën e tij të djathtë mbi det dhe të majtin mbi dhe,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 10:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 10:1 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 10:2 ALB - Ai kishte në dorë një libërth të hapur dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 10:2 ALB - Ai kishte në dorë një libërth të hapur dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 10:2 ALB - Ai kishte në dorë një libërth të hapur dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 10:2 ALB - Ai kishte në dorë një libërth të hapur dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 10:2 ALB - Ai kishte në dorë një libërth të hapur dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 10:2 ALB - Ai kishte në dorë një libërth të hapur dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 10:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 10:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 2:9 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 2:9 (ALB) »
Unë shikova, dhe ja një dorë e shtrirë drejt meje; dhe ja, në të ishte rrotulla e një libri.

Zbulesa 10:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 10:8 (ALB) »
Dhe zëri që kisha dëgjuar nga qielli më foli përsëri dhe tha: "Shko, merr libërthin e hapur që ndodhet në dorën e engjëllit që rri mbi det e mbi dhe".

Zbulesa 5:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:1 (ALB) »
Pastaj pashë në dorën e djathtë të atij që rrinte ulur mbi fron, një libër të shkruar përbrenda dhe përjashta, të vulosur me shtatë vula.

Zbulesa 10:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 10:5 (ALB) »
Atëherë engjëlli që unë pashë që rrinte në këmbë mbi det e mbi dhe, ngriti dorën e djathtë drejt qiellit,

Psalmet 2:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 2:8 (ALB) »
Më kërko dhe unë do të jap kombet si trashëgimi për ty dhe mbarë dheun si zotërim tëndin.

Zbulesa 6:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:3 (ALB) »
Kur ai hapi vulën e dytë, dëgjova qenien e dytë të gjallë që thoshte: “Eja dhe shiko.”

Mateu 28:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 28:18 (ALB) »
Pastaj Jezusi u afrua dhe u foli atyre duke thënë: “Mua më është dhënë çdo pushtet në qiell e në tokë.

Psalmet 65:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 65:5 (ALB) »
Në drejtësinë tënde, ti na përgjigjesh me vepra të tmerrshme, o Perëndia i shpëtimit tonë, ti që je shpresa e skajeve të tokës dhe e deteve të largëta.

Isaia 59:19 ALB Bible Verse Image
Isaia 59:19 (ALB) »
Kështu do të kenë frikë nga emri i Zotit ata nga perëndimi prej lavdisë së tij ata nga lindja; kur kundërshtari do të vijë si një lum i furishëm, Fryma e Zotit do të lartojë kundër tij një flamur.

Fjalët e urta 8:15 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 8:15 (ALB) »
Nëpërmjet meje mbretërojnë mbretërit dhe princat vendosin drejtësinë.

Zbulesa 6:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:1 (ALB) »
Pastaj pashë kur Qengji hapi të parën nga të shtatë vulat, dhe dëgjova një nga të katër qeniet e gjalla që thoshte si me zë bubullime: “Eja e shiko.”

Filipianëve 2:10 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:10 (ALB) »
që në emër të Jezusit të përkulet çdo gju i krijesave (ose gjërave) qiellore, tokësore dhe nëntokësore,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 10:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 10:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 10:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 10:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 10:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 10:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 10:2 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 10:2 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 10:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 10:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 10:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 10:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 10:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 10:2 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 10:2 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 10:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »