Zbulesa 12:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 12:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 12:2 ALB - Ishte shtatzënë e bërtiste nga dhembjet dhe - Bible Verse Picture

Zbulesa 12:2 ALB

Ishte shtatzënë e bërtiste nga dhembjet dhe mundimet e lindjes.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 12:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 12:1 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 12:2 ALB - Ishte shtatzënë e bërtiste nga dhembjet dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 12:2 ALB - Ishte shtatzënë e bërtiste nga dhembjet dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 12:2 ALB - Ishte shtatzënë e bërtiste nga dhembjet dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 12:2 ALB - Ishte shtatzënë e bërtiste nga dhembjet dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 12:2 ALB - Ishte shtatzënë e bërtiste nga dhembjet dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 12:2 ALB - Ishte shtatzënë e bërtiste nga dhembjet dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 12:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 12:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 16:21 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:21 (ALB) »
Gruaja, kur lind, ka dhembje, sepse i erdhi ora; por, sapo e ka lindur fëmijën, nuk kujton më ankthin prej gëzimit që lindi një qenie njerëzore në botë.

Galatasve 4:19 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:19 (ALB) »
Djemtë e mi, që unë i lind përsëri, derisa të formohet Krishti në ju!

Zbulesa 12:4 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 12:4 (ALB) »
Dhe bishti i tij tërhiqte pas vetes të tretën pjesë te yjeve të qiellit dhe i hodhi mbi tokë. Dhe dragoi qëndroi përpara gruas që ishte gati për të lindur, për të gllabëruar birin e saj kur ta kishte lindur.

Isaia 53:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 53:11 (ALB) »
Ai do të shikojë frytin e mundimit të shpirtit të tij dhe do të jetë i kënaqur; me anë të diturisë së tij, i drejti, shërbëtori im, do të bëjë të drejtë shumë veta, sepse do të marrë përsipër paudhësitë e tyre.

Isaia 66:7 ALB Bible Verse Image
Isaia 66:7 (ALB) »
Para se të provojë dhembjet e pjelljes, ajo ka pjellë; para se t’i vinin dhembjet, ajo lindi një mashkull.

Mikea 5:3 ALB Bible Verse Image
Mikea 5:3 (ALB) »
Prandaj ai do t’i braktisë deri në kohën në të cilën ajo që duhet të pjellë ka për të pjellur; atëherë kusuri i vëllezërve të saj do t’u kthehet bijve të Izraelit.

Galatasve 4:27 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:27 (ALB) »
Sepse është shkruar: “Gëzohu ti, o shterpë, që nuk lind! Shpërthe dhe klith, ti që nuk i provon dhembjet e lindjes, sepse bijtë e së braktisurës do të jenë më të shumtë se të asaj që e kishte burrin.”

Isaia 54:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 54:1 (ALB) »
Ngazëllo, o shterpë, që nuk lindje; shpërthe në britma të larta gëzimi, ti që nuk provoje dhembjet e lindjes! Sepse fëmijët e së shkretës do të jenë më të shumtë se fëmijët e gruas së martuar, thotë Zoti.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 12:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 12:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 12:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 12:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 12:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 12:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 12:2 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 12:2 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 12:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 12:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 12:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 12:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 12:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 12:2 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 12:2 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 12:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »