Zbulesa 4:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 4:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 4:8 ALB - Edhe të katër qeniet e gjalla kishin secila nga - Bible Verse Picture

Zbulesa 4:8 ALB

Edhe të katër qeniet e gjalla kishin secila nga gjashtë krahë përqark, edhe përbrenda ishin plot me sy; dhe nuk pushojnë kurrë, as ditë as natë, duke thënë: “I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë është Zoti Perëndi, i Plotfuqishmi, që ishte, që është dhe që do të vijë!.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 4:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 4:7 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 4:8 ALB - Edhe të katër qeniet e gjalla kishin secila nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 4:8 ALB - Edhe të katër qeniet e gjalla kishin secila nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 4:8 ALB - Edhe të katër qeniet e gjalla kishin secila nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 4:8 ALB - Edhe të katër qeniet e gjalla kishin secila nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 4:8 ALB - Edhe të katër qeniet e gjalla kishin secila nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 4:8 ALB - Edhe të katër qeniet e gjalla kishin secila nga - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 4:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 4:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 6:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 6:2 (ALB) »
Mbi të ishin serafinët; secili prej tyre kishte gjashtë krahë: me dy mbulonte fytyrën, me dy të tjerë këmbët dhe me dy fluturonte.

Zbulesa 4:6 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 4:6 (ALB) »
Dhe përpara fronit ishte si një det i qelqtë që i ngjante kristalit, dhe në mes të fronit dhe përreth fronit katër kafshë, që ishin plot me sy përpara dhe prapa.

Hebrenjve 13:8 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:8 (ALB) »
Krishti është i njëjtë dje, sot e përjetë.

Zbulesa 1:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:8 (ALB) »
“Unë jam Alfa dhe Omega, fillimi dhe mbarimi,” thotë Zoti “që është dhe që ishte dhe që vjen, i Plotfuqishmi.”

Ezekieli 10:21 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 10:21 (ALB) »
Secili prej tyre kishte katër fytyra, secili katër krahë dhe poshtë krahëve të tyre dilte forma e dorës së njeriut.

Eksodi 15:11 ALB Bible Verse Image
Eksodi 15:11 (ALB) »
Kush barazohet me ty midis perëndive, o Zot? Kush barazohet me ty, i mrekullueshëm në shenjtëri, i madhërishëm në lëvdata, o çudibërës?

Zbulesa 15:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 15:3 (ALB) »
dhe këndonin këngën e Moisiut, shërbëtorit të Perëndisë, dhe këngënn e Qengjit, duke thënë: “Të mëdha dhe të mrekullueshme janë veprat e tua, o Zot, Perëndi i plotfuqishëm; të drejta dhe të vërteta janë udhët e tua, o Mbret i kombeve.

Zbulesa 16:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:7 (ALB) »
Dhe dëgjova një tjetër që thoshte nga altari: “Po, o Zot, Perëndi i plotfuqishëm, gjykimet e tua janë të vërteta dhe të drejta.”

Ezekieli 1:6 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 1:6 (ALB) »
Secili prej tyre kishte katër fytyra dhe secili katër krahë.

Zbulesa 11:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 11:17 (ALB) »
duke thënë: “Ne të falënderojmë, o Zot, Perëndi i Plotfuqishmi, që je, që ishe dhe që do të vish, sepse more në dorë pushtetin tënd të madh, dhe mbretëron.

Psalmet 91:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 91:1 (ALB) »
Kush banon në strehën e Shumë të Lartit, pushon në hijen e të Plotfuqishmit.

Zbulesa 7:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 7:15 (ALB) »
Prandaj edhe janë përpara fronit të Perëndisë dhe i shërbenin atij ditë e natë në tempullin e tij; dhe ai që rri ulur mbi fron do të banojë në mes tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 4:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 4:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 4:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 4:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 4:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 4:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 4:8 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 4:8 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 4:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 4:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 4:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 4:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 4:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 4:8 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 4:8 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 4:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »