Veprat e Apostujve 28:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 28:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 28:1 ALB - Dhe si shpëtuan, morën vesh atëherë se - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 28:1 ALB

Dhe si shpëtuan, morën vesh atëherë se ishulli quhej Maltë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 28:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 28:1 ALB - Dhe si shpëtuan, morën vesh atëherë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 28:1 ALB - Dhe si shpëtuan, morën vesh atëherë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 28:1 ALB - Dhe si shpëtuan, morën vesh atëherë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 28:1 ALB - Dhe si shpëtuan, morën vesh atëherë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 28:1 ALB - Dhe si shpëtuan, morën vesh atëherë se - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 28:1 ALB - Dhe si shpëtuan, morën vesh atëherë se - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 28:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 28:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 27:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:26 (ALB) »
Edhe duhet të ngecim në një ishull.”

Veprat e Apostujve 27:39 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:39 (ALB) »
Dhe kur u gdhi, nuk e njihnin dot vendin, por vunë re një gji me një breg dhe vendosën ta shtyjnë anijen aty, po të mundnin.

Veprat e Apostujve 16:10 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:10 (ALB) »
Mbasi e pa vegimin, kërkuam menjëherë të shkojmë në Maqedoni, të bindur se Zoti na kishte thirrur që t’ua shpallim atyre ungjillin.

Veprat e Apostujve 27:44 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:44 (ALB) »
pastaj të tjerët, kush mbi dërrasa, kush mbi pjesë të anijes; dhe kështu ndodhi që të gjithë mundën të shpëtojnë në tokë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 28:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 28:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 28:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 28:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 28:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 28:1 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 28:1 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 28:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 28:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 28:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 28:1 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 28:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 28:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 28:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 28:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 28:1 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »