Veprat e Apostujve 25:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 25:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 25:1 ALB - Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 25:1 ALB

Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u ngjit nga Cezarea në Jeruzalem.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 25:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 25:1 ALB - Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 25:1 ALB - Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 25:1 ALB - Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 25:1 ALB - Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 25:1 ALB - Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 25:1 ALB - Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 25:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 25:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 23:34 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:34 (ALB) »
Mbasi e lexoi letrën, qeveritari e pyeti Palin nga ç’krahinë ishte; dhe, kur mori vesh se ishte nga Kilikia,

Veprat e Apostujve 8:40 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:40 (ALB) »
Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, ungjillëzoi të gjitha qytetet, derisa arriti në Cezare.

Veprat e Apostujve 21:15 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:15 (ALB) »
Dhe pas atyre ditëve, bëmë gati gjërat tona, dhe u ngjitëm në Jeruzalem.

Veprat e Apostujve 18:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:22 (ALB) »
Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe si u përshëndet me kishën, zbriti në Antioki.

Veprat e Apostujve 25:5 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:5 (ALB) »
“Prandaj njerëzit me influencë midis jush,” tha ai, “le të zbresin me mua; dhe, në qoftë se ka ndonjë faj te ky njeri, le ta akuzojnë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 25:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 25:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 25:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 25:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 25:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 25:1 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 25:1 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 25:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 25:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 25:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 25:1 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 25:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 25:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 25:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 25:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 25:1 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »