Veprat e Apostujve 27:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 27:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 27:1 ALB - Kur u vendos që ne të lundrojmë për në - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 27:1 ALB

Kur u vendos që ne të lundrojmë për në Itali, Pali dhe disa të burgosur të tjerë iu dorëzuan një centurioni me emër Jul, i kohortës Augusta.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 27:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 27:1 ALB - Kur u vendos që ne të lundrojmë për në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 27:1 ALB - Kur u vendos që ne të lundrojmë për në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 27:1 ALB - Kur u vendos që ne të lundrojmë për në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 27:1 ALB - Kur u vendos që ne të lundrojmë për në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 27:1 ALB - Kur u vendos që ne të lundrojmë për në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 27:1 ALB - Kur u vendos që ne të lundrojmë për në - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 27:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 27:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 25:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:25 (ALB) »
Por unë, duke parë se s’ka bërë asnjë gjë që të meritojë vdekjen, dhe duke qenë se ai vetë i është apeluar Augustit, vendosa ta dërgoj.

Veprat e Apostujve 25:12 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:12 (ALB) »
Atëherë Festi, pasi e bisedoi me këshillin, u përgjigj: “Ti i je apeluar Cezarit; te Cezari do të shkosh.”

Veprat e Apostujve 10:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:1 (ALB) »
Por në Cezare ishte njëfarë njeriu me emër Kornel, centurion i kohortës, që quhej Italik;

Veprat e Apostujve 18:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:2 (ALB) »
Dhe si gjeti një farë Judeu, me emër Akuila, lindur në Pont, i ardhur rishtas nga Italia bashkë me gruan e tij Priskilën (sepse Klaudi kishte urdhëruar që të gjithë Judenjtë të largohen nga Roma), shkoi tek ata.

Veprat e Apostujve 27:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:11 (ALB) »
Por centurioni kishte më shumë besim te timonieri dhe te kapiteni i anijes sesa në ato që thoshte Pali.

Zanafilla 50:20 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 50:20 (ALB) »
Ju keni kurdisur të këqija kundër meje, por Perëndia ka dashur që t’i shërbejë së mirës, për të kryer atë që po ndodh sot: të mbash gjallë një popull të shumtë.

Veprat e Apostujve 21:32 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:32 (ALB) »
Ai mori menjëherë ushtarë dhe centurionë dhe u sul kundër tyre. Dhe këta, kur panë tribunin dhe ushtarët, pushuan së rrahuri Palin.

Veprat e Apostujve 23:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:17 (ALB) »
Atëherë Pali thirri një nga centurionët pranë vetes dhe i tha: “Çoje këtë djalë tek kryemijëshi, sepse ka diçka për t’i thënë.”

Veprat e Apostujve 24:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:23 (ALB) »
Dhe i dha urdhër centurionit që Palin ta ruanin, por të kishte njëfarë lirie, pa penguar asnjë nga të vetët t’i kryejnin shërbime ose të vijnin ta takojnin.

Veprat e Apostujve 22:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:26 (ALB) »
Kur e dëgjoi, centurioni shkoi e i tregoi kryemijësit duke thënë: “Çfarë do të bësh? Ky njeri është një qytetar romak!.”

Veprat e Apostujve 28:16 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 28:16 (ALB) »
Kur arritëm në Romë, centurioni ia dorëzoi robërit komandantit të kampit; por Palit iu dha leja të rrijë më vete me një ushtar si roje.

Veprat e Apostujve 10:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:22 (ALB) »
Dhe ata i thanë: “Centurioni Kornel, njeri i drejtë dhe që e druan Perëndinë, për të cilin gjithë kombi i Judenjve dëshmon, është lajmëruar në mënyrë hyjnore nga një engjëll i shenjtë të të thërrasë ty në shtëpinë e tij për të dëgjuar fjalët që ke për t’i thënë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 27:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 27:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 27:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 27:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 27:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 27:1 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 27:1 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 27:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 27:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 27:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 27:1 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 27:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 27:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 27:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 27:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 27:1 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »