Veprat e Apostujve 7:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 7:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 7:1 ALB - Atëherë kryeprifti i tha: “A janë këto - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 7:1 ALB

Atëherë kryeprifti i tha: “A janë këto gjëra pikërisht kështu?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 7:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 7:1 ALB - Atëherë kryeprifti i tha: “A janë këto - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 7:1 ALB - Atëherë kryeprifti i tha: “A janë këto - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 7:1 ALB - Atëherë kryeprifti i tha: “A janë këto - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 7:1 ALB - Atëherë kryeprifti i tha: “A janë këto - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 7:1 ALB - Atëherë kryeprifti i tha: “A janë këto - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 7:1 ALB - Atëherë kryeprifti i tha: “A janë këto - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 7:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 7:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 18:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 18:19 (ALB) »
Por kryeprifti e pyeti Jezusin për dishepujt e tij dhe për doktrinën e tij.

Mateu 26:61 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:61 (ALB) »
të cilët thanë: “Ky ka thënë: "Unë mund ta shkatërroj tempullin e Perëndisë dhe ta rindërtoj për tri ditë".”

Marku 14:58 ALB Bible Verse Image
Marku 14:58 (ALB) »
“Ne e kemi dëgjuar se ka thënë: "Unë do ta shkatërroj këtë tempull të bërë me duar, dhe brenda tri ditësh do të ndërtoj një tjetër që nuk është bërë me duar".”

Gjoni 18:33 ALB Bible Verse Image
Gjoni 18:33 (ALB) »
Atëherë Pilati hyri përsëri në pretorium, e thirri Jezusin dhe i tha: “A je ti mbreti i Judenjve?.”

Veprat e Apostujve 6:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:13 (ALB) »
Pastaj paraqitën dëshmitarë të rremë që thoshnin: “Ky njeri nuk pushon së foluri fjalë blasfemie kundër këtij vendi të shenjtë dhe kundër ligjit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 7:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 7:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 7:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 7:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 7:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 7:1 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 7:1 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 7:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 7:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 7:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 7:1 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 7:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 7:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 7:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 7:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 7:1 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »