Veprat e Apostujve 3:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 3:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 3:1 ALB - Por Pjetri dhe Gjoni po ngjiteshin bashkë për - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 3:1 ALB

Por Pjetri dhe Gjoni po ngjiteshin bashkë për në tempull, rreth orës së nëntë, në orën e lutjes.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 3:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 3:1 ALB - Por Pjetri dhe Gjoni po ngjiteshin bashkë për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 3:1 ALB - Por Pjetri dhe Gjoni po ngjiteshin bashkë për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 3:1 ALB - Por Pjetri dhe Gjoni po ngjiteshin bashkë për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 3:1 ALB - Por Pjetri dhe Gjoni po ngjiteshin bashkë për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 3:1 ALB - Por Pjetri dhe Gjoni po ngjiteshin bashkë për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 3:1 ALB - Por Pjetri dhe Gjoni po ngjiteshin bashkë për - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 3:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 3:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 55:17 ALB Bible Verse Image
Psalmet 55:17 (ALB) »
Në mbrëmje, në mëngjes dhe në mesditë do të ankohem dhe do të rënkoj, dhe ai do të dëgjojë zërin tim.

Veprat e Apostujve 10:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:3 (ALB) »
Ai pa qartë në një vegim, aty nga ora e nëntë e ditës, një engjëll të Perëndisë që hyri tek ai dhe i tha: “Kornel!.”

Veprat e Apostujve 4:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:13 (ALB) »
Ata, kur e panë çiltërsinë e Pjetrit dhe të Gjonit dhe duke kuptuar se ishin njerëz të pamësuar dhe pa arsim, u mrrekulluan dhe i njihnin se kishin qenë me Jezusin.

Luka 1:10 ALB Bible Verse Image
Luka 1:10 (ALB) »
Ndërkaq mbarë turma e popullit rrinte jashtë e lutej, në orën e temjanit.

Luka 24:53 ALB Bible Verse Image
Luka 24:53 (ALB) »
Dhe rrinin vazhdimisht në tempull duke lavdëruar dhe bekuar Perëndinë. Amen!

Veprat e Apostujve 8:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:14 (ALB) »
Por kur apostujt dëgjuan në Jeruzalem se Samaria kishte pranuar fjalën e Perëndisë, i dërguan atyre Pjetrin dhe Gjonin.

Veprat e Apostujve 5:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:25 (ALB) »
Por erdhi dikush që u raportoi atyre duke thënë: “Ja, këta njerëz që ju i futët në burg janë në tempull dhe po mësojnë popullin.”

Veprat e Apostujve 2:46 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:46 (ALB) »
Dhe ngulmonin me një mendje të vetme çdo ditë në tempull dhe, duke e thyer bukën nga shtëpia në shtëpi, merrnin ushqimin me gëzim dhe me thjeshtësi zemre,

Gjoni 13:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 13:23 (ALB) »
Por një nga dishepujt e tij, të cilin Jezusi e donte, ishte mbështetur te kraharori i Jezusit.

Gjoni 20:2 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:2 (ALB) »
Atëherë rendi te Simon Pjetri dhe te dishepulli tjetër, të cilin Jezusi e donte, dhe u tha atyre: “E kanë hequr Zotin nga varri dhe nuk e dimë ku e vunë.”

Veprat e Apostujve 10:30 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:30 (ALB) »
Dhe Korneli u përgjigj: “Para katër ditësh kisha agjëruar deri në këtë orë, dhe në orën e nëntë po lutesha në shtëpinë time, kur ja, një njeri me rroba të shndritshme qëndroi para meje,

Gjoni 21:7 ALB Bible Verse Image
Gjoni 21:7 (ALB) »
Atëherë dishepulli, të cilin Jezusi e donte, i tha Pjetrit: “Éshtë Zoti.” Simon Pjetri, kur dëgjoi se ishte Zoti, u mbështoll me rrobë (sepse ishte i zhveshur) dhe u hodh në det.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 3:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 3:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 3:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 3:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 3:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 3:1 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 3:1 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 3:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 3:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 3:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 3:1 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 3:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 3:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 3:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 3:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 3:1 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »