Veprat e Apostujve 24:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 24:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 24:1 ALB - Por pas pesë ditësh erdhi kryeprifti Anania - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 24:1 ALB

Por pas pesë ditësh erdhi kryeprifti Anania bashkë me pleqtë dhe me një gojtar, një farë Tertuli; ata dolën përpara qeveritarit për të akuzuar Palin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 24:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 24:1 ALB - Por pas pesë ditësh erdhi kryeprifti Anania - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 24:1 ALB - Por pas pesë ditësh erdhi kryeprifti Anania - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 24:1 ALB - Por pas pesë ditësh erdhi kryeprifti Anania - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 24:1 ALB - Por pas pesë ditësh erdhi kryeprifti Anania - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 24:1 ALB - Por pas pesë ditësh erdhi kryeprifti Anania - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 24:1 ALB - Por pas pesë ditësh erdhi kryeprifti Anania - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 24:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 24:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 23:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:2 (ALB) »
Kryeprifti Anania u dha urdhër atëherë atyre që ishin pranë tij ta godisnin në gojë.

Veprat e Apostujve 25:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:2 (ALB) »
Kryeprifti dhe krerët e Judenjve i paraqitën akuzat kundër Palit dhe i luteshin,

Veprat e Apostujve 24:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:11 (ALB) »
Jo më shumë se dymbëdhjetë ditë më parë, siç mund ta verifikosh, unë u ngjita në Jeruzalem për të adhuruar.

Veprat e Apostujve 21:27 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:27 (ALB) »
Por, kur po mbusheshin shtatë ditët, Judenjtë e Azisë, duke e parë në tempull, e nxitën turmën dhe vunë duart mbi të,

Veprat e Apostujve 23:35 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:35 (ALB) »
i tha: “Unë do të të dëgjoj kur të mbrrijnë edhe paditësit e tu.” Dhe urdhëroi që ta ruanin në pretoriumin e Herodit.

Veprat e Apostujve 23:24 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:24 (ALB) »
Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte Pali dhe ta çonin shëndoshë e mirë te qeveritari Feliks.

Veprat e Apostujve 23:30 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:30 (ALB) »
Dhe, kur më njoftuan për kurthin që Judenjtë i ngritën këtij njeriu, ta nisa menjëherë, duke u dhënë urdhër paditësve të parashtrojnë para teje ankimet që kanë kundër tij. Qofsh me shëndet!.”

1 Korintasve 2:4 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 2:4 (ALB) »
Dhe fjala ime dhe predikimi im nuk u bënë me fjalë mbushamendëse nga dituria njerëzore, por në dëftim të Frymës dhe të fuqisë,

Veprat e Apostujve 25:15 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:15 (ALB) »
kundër të cilit, kur isha në Jeruzalem, krerët e priftërinjve dhe pleqtë e Judenjve, kishin paraqitur akuza, duke kërkuar dënimin e tij.

Psalmet 11:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 11:2 (ALB) »
Sepse ja, të pabesët nderin harkun e tyre, rregullojnë shigjetat mbi kordhëz, për t’i gjuajtur në errësirë kundër atyre që kanë të drejtë nga zemra.

Veprat e Apostujve 12:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:21 (ALB) »
Ditën e caktuar Herodi, i veshur me mantelin mbretëror dhe i ulur mbi fron, u mbajti një fjalim.

Isaia 3:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 3:3 (ALB) »
komandantin e një pesëdhjetësheje dhe parinë, këshilltarin, ekspertin në artet magjike dhe yshtësin e shkathët.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 24:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 24:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 24:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 24:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 24:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 24:1 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 24:1 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 24:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 24:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 24:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 24:1 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 24:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 24:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 24:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 24:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 24:1 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »