Veprat e Apostujve 17:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 17:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 17:1 ALB - Dhe mbasi kishin kaluar nëpër Amfipoli dhe - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 17:1 ALB

Dhe mbasi kishin kaluar nëpër Amfipoli dhe nëpër Apoloni, arritën në Thesaloniki, ku ishte sinagoga e Judenjve.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 17:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 17:1 ALB - Dhe mbasi kishin kaluar nëpër Amfipoli dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 17:1 ALB - Dhe mbasi kishin kaluar nëpër Amfipoli dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 17:1 ALB - Dhe mbasi kishin kaluar nëpër Amfipoli dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 17:1 ALB - Dhe mbasi kishin kaluar nëpër Amfipoli dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 17:1 ALB - Dhe mbasi kishin kaluar nëpër Amfipoli dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 17:1 ALB - Dhe mbasi kishin kaluar nëpër Amfipoli dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 17:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 17:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Filipianëve 4:16 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 4:16 (ALB) »
sepse edhe në Thesaloniki më dërguat jo vetëm një herë por dy, përkujdesje kur isha në nevojë.

1 Thesalonikasve 1:1 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 1:1 (ALB) »
Pali, Silvani dhe Timoteu, kishës së Thesalonikasve në Perëndinë Atë dhe në Zotin Jezu Krisht: paçi hir dhe paqe prej Perëndisë, Atit tonë, dhe prej Zotit Jezu Krisht.

Veprat e Apostujve 20:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 20:4 (ALB) »
Dhe deri në Azi e përcollën Sopatri nga Berea, Aristarku dhe Sekundi nga Thesaloniki, Gai nga Derba dhe Timoteu, dhe Tikiku e Trofimi nga Azia.

2 Thesalonikasve 1:1 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:1 (ALB) »
Pali, Silvani dhe Timoteu, kishës së Thesalonikasve, që është në Perëndinë, Atin tonë, dhe në Zotin Jezu Krisht:

2 Timoteut 4:10 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:10 (ALB) »
sepse Dema më la, sepse deshi këtë botë, dhe iku në Thesaloniki; Kreshenci në Galati, Titi në Dalmaci.

Veprat e Apostujve 27:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:2 (ALB) »
Hipëm në një anije të Adramitit, që duhej të kalonte nga portet e brigjeve të Azisë, dhe lundronim duke pasur me vete Aristarkun, një maqedonas nga Thesaloniki.

Veprat e Apostujve 17:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 17:13 (ALB) »
Por, kur Judenjtë e Thesalonikit morën vesh se fjala e Perëndisë ishte shpallur nga Pali edhe në Berea, shkuan edhe atje dhe e turbulluan turmën.

Veprat e Apostujve 17:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 17:11 (ALB) »
Por këta ishin më fisnikë nga ndjenjat se ata të Thesalonikit dhe e pranuan fjalën me gatishmëri të madhe, duke i shqyrtuar çdo ditë Shkrimet për të parë nëse këto gjëra ishin ashtu.

Veprat e Apostujve 14:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:1 (ALB) »
Ndodhi që edhe në Antioki ata hynë në sinagogën Ejudenjve dhe folën në mënyrë të tillë, sa një turmë e madhe Judenjsh dhe Grekësh besuan,

Veprat e Apostujve 16:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:13 (ALB) »
Ditën e së shtunës dolëm jashtë qytetit anës lumit, ku ishte vendi i zakonshëm për lutje; dhe, si u ulëm, u flisnim grave që ishin mbledhur atje.

Veprat e Apostujve 15:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:21 (ALB) »
Sepse Moisiu që nga kohët e lashta ka njerëz të cilët në çdo qytet e predikojnë atë, duke qënë i lexuar çdo të shtunë në sinagoga.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 17:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 17:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 17:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 17:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 17:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 17:1 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 17:1 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 17:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 17:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 17:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 17:1 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 17:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 17:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 17:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 17:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 17:1 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »