Luka 10:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 10:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 10:28 ALB - Jezusi i tha: “U përgjigje drejti; vepro - Bible Verse Picture

Luka 10:28 ALB

Jezusi i tha: “U përgjigje drejti; vepro kështu dhe do të rrosh.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 10:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 10:27 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 10:28 ALB - Jezusi i tha: “U përgjigje drejti; vepro - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 10:28 ALB - Jezusi i tha: “U përgjigje drejti; vepro - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 10:28 ALB - Jezusi i tha: “U përgjigje drejti; vepro - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 10:28 ALB - Jezusi i tha: “U përgjigje drejti; vepro - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 10:28 ALB - Jezusi i tha: “U përgjigje drejti; vepro - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 10:28 ALB - Jezusi i tha: “U përgjigje drejti; vepro - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 10:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 10:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Levitiku 18:5 ALB Bible Verse Image
Levitiku 18:5 (ALB) »
Do të respektoni statutet dhe dekretet e mia, me anën e të cilave, kushdo që i zbaton në praktikë, ka për të jetuar. Unë jam Zoti.

Ezekieli 20:11 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 20:11 (ALB) »
U dhashë atyre statutet e mia dhe u bëra të njohura dekretet e mia, duke respektuar të cilat, njeriu do të jetojë për ato.

Mateu 19:17 ALB Bible Verse Image
Mateu 19:17 (ALB) »
Dhe ai tha: “Pse më quan të mirë? Askush nuk është i mirë, përveç një të vetmi: Perëndia. Tani në qoftë se ti don të hysh në jetë, zbato urdhërimet.”

Nehemia 9:29 ALB Bible Verse Image
Nehemia 9:29 (ALB) »
Ti i nxisje të ktheheshin në ligjin tënd, por ata bëheshin krenarë dhe nuk u bindeshin urdhërimeve të tua, dhe mëkatonin kundër dekreteve të tua me anën e të cilëve, në qoftë se dikush i zbaton në praktikë, shpëton jetën; hiqnin shpatullat e tyre nga zgjedha, e fortësonin zverkun e tyre dhe kundërshtonin të bindeshin.

Galatasve 3:12 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:12 (ALB) »
Dhe ligji nuk është nga besimi, por “njeriu që do t’i bëjë ato, do të rrojë me anë të tyre.”

Luka 7:43 ALB Bible Verse Image
Luka 7:43 (ALB) »
Dhe Simoni, duke u përgjigjur, tha: “Ma do mendja, ai, të cilit i fali më shumë.” Dhe Jezusi i tha: “Gjykove drejt.”

Romakëve 3:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:19 (ALB) »
Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e thotë për ata që janë nën ligj, me qëllim që çdo gojë të heshtë dhe gjithë bota t’i jetë nënshtruar gjykimit të Perëndisë,

Romakëve 10:4 ALB Bible Verse Image
Romakëve 10:4 (ALB) »
sepse përfundimi i ligjit është Krishti, për shfajësimin e kujtdo që beson.

Ezekieli 20:21 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 20:21 (ALB) »
Por bijtë u rebeluan kundër meje; nuk ecën sipas statuteve të mia, nuk respektuan dekretet e mia për t’i vënë në jetë, duke i respektuar të cilat njeriu do të jetojë për to; përdhosën të shtunat e mia, dhe kështu vendosa të derdh mbi ta tërbimin tim dhe të shfryj mbi ta zemërimin tim në shkretëtirë.

Ezekieli 20:13 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 20:13 (ALB) »
Por shtëpia e Izraelit u rebelua kundër meje në shkretëtirë; nuk eci sipas statuteve të mia dhe hodhi poshtë dekretet e mia, duke respektuar të cilat njeriu do të jetojë për ato, dhe përdhosën me të madhe të shtunat e mia. Kështu unë vendosa të hedh mbi ta zemërimin tim për ti zhdukur në shkretëtirë.

Marku 12:34 ALB Bible Verse Image
Marku 12:34 (ALB) »
Dhe Jezusi, duke parë se ai ishte përgjigjur me mend, i tha: “Ti nuk je larg nga mbretëria e Perëndisë.” Dhe kurrkush nuk guxoi më ta pyesë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 10:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 10:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 10:28 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 10:28 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 10:28 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 10:28 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 10:28 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 10:28 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 10:28 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 10:28 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 10:28 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 10:28 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 10:28 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 10:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 10:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 10:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 10:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 10:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 10:28 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 10:28 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 10:28 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 10:28 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 10:28 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 10:28 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 10:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »