Luka 10:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 10:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 10:11 ALB -

Luka 10:11 ALB

"Ne po shkundim kundër jush edhe pluhurin e qytetit tuaj që na u ngjit; veç ta dini se mbretëria e Perëndisë ju është afruar".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 10:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 10:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 10:11 ALB -
View New Tab
Picture 03 - Luka 10:11 ALB -
View New Tab
Picture 04 - Luka 10:11 ALB -
View New Tab
Picture 05 - Luka 10:11 ALB -
View New Tab
Picture 06 - Luka 10:11 ALB -
View New Tab
Picture 07 - Luka 10:11 ALB -
View New Tab

Luka 10:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 10:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 13:51 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:51 (ALB) »
Atëherë ata, mbasi shkundën pluhurin e këmbëve të tyre kundër tyre, shkuan në Ikon.

Luka 10:9 ALB Bible Verse Image
Luka 10:9 (ALB) »
Dhe shëroni të sëmurit që do të jenë në të dhe u thoni atyre: "Mbretëria e Perëndisë ju është afruar".

Veprat e Apostujve 13:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:26 (ALB) »
Vëllezër, bij të pasardhësve të Abrahamit, dhe ata prej jush që druajnë Perëndinë, juve ju është dërguar fjala e këtij shpëtimi.

Veprat e Apostujve 13:46 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:46 (ALB) »
Atëherë Pali dhe Barnaba, duke folur lirisht, thanë: “Ishte e nevojshme që fjala e Perëndisë t’ju shpallej ju më së pari; por, ngaqë ju e hidhni poshtë dhe nuk e çmoni veten të denjë për jetën e përjetshme, ja, ne po u drejtohemi johebrenjve.

Ligji i Përtërirë 30:11 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 30:11 (ALB) »
Ky urdhërim që të jap sot nuk është shumë i vështirë për ty, as shumë larg teje.

Veprat e Apostujve 13:40 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:40 (ALB) »
Kini kujdes, pra, që të mos ju ndodhë ajo që është thënë në profetët:

Marku 6:11 ALB Bible Verse Image
Marku 6:11 (ALB) »
Në qoftë se disa nuk ju presin dhe nuk ju dëgjojnë, kur të largoheni që andej, shkundni pluhurin nga këmbët tuaja si dëshmi kundër tyre. Në të vërtetë ju them se ditën e gjyqit Sodoma dhe Gomorra do të trajtohen me më shumë tolerancë se sa ai qytet.”

Mateu 10:14 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:14 (ALB) »
Dhe në se dikush nuk ju pret dhe nuk i dëgjon fjalët tuaja, duke dalë nga ajo shtëpi ose nga ai qytet, shkundni pluhurin nga këmbët tuaja.

Hebrenjve 1:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 1:3 (ALB) »
Ai, duke qenë shkëlqimi i lavdisë së tij dhe vula e qenies së tij dhe duke i mbajtur të gjitha me fjalën e fuqisë së tij, mbasi e bëri vetë pastrimin nga mëkatet tona, u ul në të djathtën e Madhërisë në vendet e larta,

Romakëve 10:8 ALB Bible Verse Image
Romakëve 10:8 (ALB) »
Po ç’thotë, pra? “Fjala është pranë teje, në gojën tënde dhe në zemrën tënde.” Kjo është fjala e besimit, që ne predikojmë;

Romakëve 10:21 ALB Bible Verse Image
Romakëve 10:21 (ALB) »
Por lidhur me Izraelin ai thotë: “Gjithë ditën i shtriva duart e mia drejt një populli të pabindur dhe kundërthënës.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 10:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 10:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 10:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 10:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 10:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 10:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 10:11 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 10:11 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 10:11 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 10:11 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 10:11 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 10:11 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 10:11 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 10:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 10:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 10:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 10:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 10:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 10:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 10:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 10:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 10:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 10:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 10:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 10:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »