Luka 10:14 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 10:14 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 10:14 ALB - Prandaj ditën e gjyqit Tiro dhe Sidoni do ta - Bible Verse Picture

Luka 10:14 ALB

Prandaj ditën e gjyqit Tiro dhe Sidoni do ta kenë më lehtë se ju.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 10:14 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 10:13 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 10:14 ALB - Prandaj ditën e gjyqit Tiro dhe Sidoni do ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 10:14 ALB - Prandaj ditën e gjyqit Tiro dhe Sidoni do ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 10:14 ALB - Prandaj ditën e gjyqit Tiro dhe Sidoni do ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 10:14 ALB - Prandaj ditën e gjyqit Tiro dhe Sidoni do ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 10:14 ALB - Prandaj ditën e gjyqit Tiro dhe Sidoni do ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 10:14 ALB - Prandaj ditën e gjyqit Tiro dhe Sidoni do ta - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 10:14 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 10:14 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 12:47 ALB Bible Verse Image
Luka 12:47 (ALB) »
Shërbëtori që e dinte vullnetin e zotërisë së tij dhe nuk u bë gati e nuk e kreu vullnetin e tij, do të rrihet shumë.

Gjoni 15:22 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:22 (ALB) »
Po të mos kisha ardhur dhe të mos u kisha folur atyre, nuk do të kishin faj; por tani ata nuk kanë asnjë shfajësim për mëkatin e tyre.

Romakëve 2:1 ALB Bible Verse Image
Romakëve 2:1 (ALB) »
Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e gjykon, je i pafalshëm sepse në këtë që gjykon tjetrin, dënon vetveten, sepse ti që gjykon bën të njëjtat gjëra.

Amosi 3:2 ALB Bible Verse Image
Amosi 3:2 (ALB) »
"Vetëm ju kam njohur midis tërë familjeve të dheut; prandaj unë do t’ju ndëshkoj për të gjitha paudhësitë tuaja".

Gjoni 3:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:19 (ALB) »
Tani gjykimi është ky: Drita erdhi në botë dhe njerëzit deshën errësirën më tepër se dritën, sepse veprat e tyre ishin të mbrapshta.

Romakëve 2:27 ALB Bible Verse Image
Romakëve 2:27 (ALB) »
Dhe, në qoftë se ai që prej natyrës është i parrethprerë e plotëson ligjin, a nuk do të të gjykojë ai ty që me shkronjën dhe me rrethprerjen je shkelës i ligjit?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 10:14 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 10:14 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 10:14 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 10:14 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 10:14 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 10:14 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 10:14 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 10:14 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 10:14 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 10:14 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 10:14 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 10:14 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 10:14 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 10:14 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 10:14 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 10:14 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 10:14 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 10:14 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 10:14 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 10:14 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 10:14 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 10:14 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 10:14 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 10:14 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 10:14 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »