Mateu 9:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 9:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 9:10 ALB - Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në - Bible Verse Picture

Mateu 9:10 ALB

Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në shtëpi, erdhën shumë tagrambledhës dhe mëkatarë dhe u ulën në tryezë bashkë me të dhe me dishepujt e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 9:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 9:9 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 9:10 ALB - Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 9:10 ALB - Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 9:10 ALB - Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 9:10 ALB - Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 9:10 ALB - Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 9:10 ALB - Dhe ndodhi që, kur Jezusi u ul në tryezë në - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 9:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 9:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 2:15 ALB Bible Verse Image
Marku 2:15 (ALB) »
Dhe ndodhi që, kur Jezusi ishte në tryezë në shtëpinë e Levit, shumë tagrambledhës dhe mëkatarë u ulën në tryezë me Jezusin dhe me dishepujt e tij; në fakt ishin shumë ata që e ndiqnin.

Luka 5:29 ALB Bible Verse Image
Luka 5:29 (ALB) »
Pastaj Levi i përgatiti në shtëpinë e tij një gosti të madhe, dhe një numër i madh tagrambledhësish e të tjerë rrinin në tryezë bashkë me ta.

Mateu 5:46 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:46 (ALB) »
Sepse, po të doni vetëm ata që ju duan, çfarë shpërblimi do të keni? A nuk bëjnë kështu edhe tagrambledhësit?

Gjoni 9:31 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:31 (ALB) »
Dhe ne e dimë se Perëndia nuk i dëgjon mëkatarët, por nëse dikush është i druajtshëm ndaj Perëndisë dhe bën vullnetin e tij, ai atë e dëgjon!

1 Timoteut 1:13 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 1:13 (ALB) »
që më parë isha blasfemues, përndjekës dhe i dhunshëm; por m’u dha mëshira, sepse i bëra nga padija, në mosbesimin tim;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 9:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 9:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 9:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 9:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 9:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 9:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 9:10 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 9:10 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 9:10 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 9:10 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 9:10 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 9:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 9:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 9:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 9:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 9:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 9:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 9:10 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 9:10 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 9:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 9:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 9:10 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 9:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »