Luka 3:17 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 3:17 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 3:17 ALB - Ai mban në dorë lopatën e vet, për ta - Bible Verse Picture

Luka 3:17 ALB

Ai mban në dorë lopatën e vet, për ta pastruar krejt lëmin e vet dhe për të mbledhur grurin në hambarin e tij, por bykun do ta djegë me zjarr që nuk shuhet.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 3:17 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 3:16 (ALB)
Next Verse
Luka 3:18 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 3:17 ALB - Ai mban në dorë lopatën e vet, për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 3:17 ALB - Ai mban në dorë lopatën e vet, për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 3:17 ALB - Ai mban në dorë lopatën e vet, për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 3:17 ALB - Ai mban në dorë lopatën e vet, për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 3:17 ALB - Ai mban në dorë lopatën e vet, për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 3:17 ALB - Ai mban në dorë lopatën e vet, për ta - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 3:17 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 3:17 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 13:30 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:30 (ALB) »
I lini të rriten bashkë deri në të korra. Në kohën e korrjes unë do t’u them korrësve: Mblidhni më parë egjrën, lidheni në duaj për ta djegur; por grurin futeni në hambarin tim".”

Jeremia 15:7 ALB Bible Verse Image
Jeremia 15:7 (ALB) »
Do t’i shpërndaj me forcë portat e qytetit, do t’u heq fëmijët dhe do të bëj që të zhduket populli im, sepse ata nuk largohen nga udhët e tyre.

Mikea 4:12 ALB Bible Verse Image
Mikea 4:12 (ALB) »
Por ata nuk i dinë mendimet e Zotit, nuk e kuptojnë qëllimin e tij, sepse ai do t’i mbledhë si duaj në lëmë.

Psalmet 1:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 1:4 (ALB) »
Të tillë nuk janë të pabesët; janë si byku që era e shpërndan.

Psalmet 21:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 21:9 (ALB) »
Ti do t’i bësh si një furrë të zjarrtë kur do të dukesh i zemëruar; në zemërimin e tij Zoti do t’i hedhë në humnerë dhe zjarri do t’i përpijë.

Isaia 30:24 ALB Bible Verse Image
Isaia 30:24 (ALB) »
Qetë dhe gomarët që punojnë tokën do të hanë forazhin me kripë, të ajrosur me lopatën e drithit.

Mateu 3:12 ALB Bible Verse Image
Mateu 3:12 (ALB) »
Ai mban në dorë terploten dhe do ta pastrojë plotësisht lëmin e tij; grurin e tij do ta mbledhë në hambar, por bykun do ta djegë me zjarr të pashueshëm.”

Marku 9:43 ALB Bible Verse Image
Marku 9:43 (ALB) »
Tani nëse dora jote të skandalizon për mëkat, preje; është më mirë për ty të hysh dorëcung në jetë, sesa të kesh dy duar dhe të shkosh në Gehena, në zjarrin e pashueshëm,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 3:17 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 3:17 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 3:17 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 3:17 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 3:17 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 3:17 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 3:17 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 3:17 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 3:17 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 3:17 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 3:17 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 3:17 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 3:17 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 3:17 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 3:17 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 3:17 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 3:17 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 3:17 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 3:17 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 3:17 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 3:17 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 3:17 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 3:17 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 3:17 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 3:17 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 3:17 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 3:17 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »