Luka 3:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 3:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 3:20 ALB - U shtoi të gjitha të tjerave edhe këtë, - Bible Verse Picture

Luka 3:20 ALB

U shtoi të gjitha të tjerave edhe këtë, domethënë e futi Gjonin në burg.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 3:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 3:19 (ALB)
Next Verse
Luka 3:21 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 3:20 ALB - U shtoi të gjitha të tjerave edhe këtë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 3:20 ALB - U shtoi të gjitha të tjerave edhe këtë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 3:20 ALB - U shtoi të gjitha të tjerave edhe këtë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 3:20 ALB - U shtoi të gjitha të tjerave edhe këtë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 3:20 ALB - U shtoi të gjitha të tjerave edhe këtë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 3:20 ALB - U shtoi të gjitha të tjerave edhe këtë, - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 3:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 3:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Mbretërve 21:16 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 21:16 (ALB) »
Manasi derdhi gjithashtu shumë gjak të pafajshëm, duke e mbushur Jeruzalemin nga njeri skaj në tjetrin, përveç mëkatit të tij që e shtyu Judën të mëkatojë, duke bërë atë që është e keqe në sytë e Zotit.

1 Thesalonikasve 2:15 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 2:15 (ALB) »
të cilët e vranë Zotin Jezus dhe profetët e tyre, dhe na përndoqën edhe ne. Ata nuk i pëlqen Perëndia, dhe janë armiq me të gjithë njerëzit,

Gjoni 3:24 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:24 (ALB) »
sepse Gjoni s’ishte hedhur akoma në burg.

Luka 13:31 ALB Bible Verse Image
Luka 13:31 (ALB) »
Po në atë ditë disa farisenj erdhën dhe i thanë: “Nisu dhe largohu prej këtej, sepse Herodi do të të vrasë.”

Mateu 21:35 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:35 (ALB) »
por vreshtarët i kapën shërbëtorët e tij, njërin e rrahën, një tjetër e vranë dhe një tjetër e vranë me gurë.

Mateu 22:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:6 (ALB) »
Dhe të tjerët, mbasi kapën shërbëtorët e tij, i shanë dhe i vranë.

Mateu 23:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:31 (ALB) »
Duke folur kështu, ju dëshmoni kundër vetes suaj, se jeni bijtë e atyre që vranë profetët.

Jeremia 2:30 ALB Bible Verse Image
Jeremia 2:30 (ALB) »
"Më kot i kam goditur bijtë tuaj; nuk e pranuan korrigjimin. Shpata juaj i ka përpirë profetët tuaj si një luan shkatërrimtar.

Nehemia 9:26 ALB Bible Verse Image
Nehemia 9:26 (ALB) »
Megjithatë ata u treguan të pabindur, u rebeluan kundër teje, e hodhën ligjin tënd prapa krahëve, vranë profetët e tu që u bënin thirrje të riktheheshin te ti dhe kryen gjëra blasfeme.

2 Kronikave 24:17 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 24:17 (ALB) »
Mbas vdekjes së Jehojadës, krerët e Judës shkuan dhe ranë përmbys përpara mbretit; dhe mbreti i dëgjoi.

2 Kronikave 36:16 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 36:16 (ALB) »
Por ata u tallën me lajmëtarët e Perëndisë, përçmuan fjalët e tij dhe vunë në lojë profetët e tij, deri sa zemërimi i Zotit kundër popullit të tij arriti një pikë në të cilën nuk kishte rrugëdalje.

2 Mbretërve 24:4 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 24:4 (ALB) »
por edhe për shkak të gjakut të pafajshëm të derdhur prej tij, sepse ai e kishte mbushur Jeruzalemin me gjak të pafajshëm. Për këtë arësye Zoti nuk deshi ta falë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 3:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 3:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 3:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 3:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 3:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 3:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 3:20 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 3:20 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 3:20 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 3:20 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 3:20 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 3:20 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 3:20 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 3:20 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 3:20 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 3:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 3:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 3:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 3:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 3:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 3:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 3:20 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 3:20 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 3:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 3:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 3:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 3:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »