Luka 5:36 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 5:36 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 5:36 ALB - Përveç kësaj ai u tregoi një shëmbëlltyrë: - Bible Verse Picture

Luka 5:36 ALB

Përveç kësaj ai u tregoi një shëmbëlltyrë: “Askush nuk qep një copë të një rrobë të re mbi një rrobe të vjetër; përndryshe gjendet me rrobën e re të shqyer, dhe pjesa që u hoq nga rroba e re nuk i përshtatet së vjetrës.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 5:36 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 5:35 (ALB)
Next Verse
Luka 5:37 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 5:36 ALB - Përveç kësaj ai u tregoi një shëmbëlltyrë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 5:36 ALB - Përveç kësaj ai u tregoi një shëmbëlltyrë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 5:36 ALB - Përveç kësaj ai u tregoi një shëmbëlltyrë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 5:36 ALB - Përveç kësaj ai u tregoi një shëmbëlltyrë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 5:36 ALB - Përveç kësaj ai u tregoi një shëmbëlltyrë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 5:36 ALB - Përveç kësaj ai u tregoi një shëmbëlltyrë: - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 5:36 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 5:36 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 9:16 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:16 (ALB) »
Askush nuk vë një copë prej stofi të ri mbi një petk të vjetër, sepse kështu arna bie dhe grisja bëhet më e madhe.

Marku 2:21 ALB Bible Verse Image
Marku 2:21 (ALB) »
Askush nuk qep një copë stof të ri mbi një rrobe të vjetër, përndryshe copa e re e shkul gjithë arnesën dhe shqyerja bëhet më keq.

Levitiku 19:19 ALB Bible Verse Image
Levitiku 19:19 (ALB) »
Të respektoni statutet e mia. Nuk do të bashkosh kafshë të llojeve të ndryshme; nuk do të mbjellësh arën tënde me lloje të ndryshme farërash, nuk do të veshësh asnjë palë rroba të endura me materiale të ndryshme.

2 Korintasve 6:16 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:16 (ALB) »
Dhe çfarë marrëveshje ka tempulli i Perëndisë me idhujt? Sepse ju jeni tempulli i Perëndisë së gjallë, sikurse tha Perëndia: “Unë do të banoj në mes tyre, dhe do të ec ndër ta; do të jem Perëndia i tyre dhe ata do të jenë populli im.”

Ligji i Përtërirë 22:11 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 22:11 (ALB) »
Nuk do të veshësh rroba të bëra me një stof të përzierë leshi dhe liri.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 5:36 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 5:36 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 5:36 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 5:36 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 5:36 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 5:36 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 5:36 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 5:36 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 5:36 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 5:36 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 5:36 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 5:36 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 5:36 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 5:36 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 5:36 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 5:36 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 5:36 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 5:36 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 5:36 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 5:36 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 5:36 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 5:36 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 5:36 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 5:36 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 5:36 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 5:36 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 5:36 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »