Luka 5:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 5:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 5:9 ALB - Në të vërtetë Pjetri dhe të gjithë ata që - Bible Verse Picture

Luka 5:9 ALB

Në të vërtetë Pjetri dhe të gjithë ata që ishin me të, habiteshin për shkak të sasisë së peshkut që kishin zënë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 5:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 5:8 (ALB)
Next Verse
Luka 5:10 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 5:9 ALB - Në të vërtetë Pjetri dhe të gjithë ata që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 5:9 ALB - Në të vërtetë Pjetri dhe të gjithë ata që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 5:9 ALB - Në të vërtetë Pjetri dhe të gjithë ata që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 5:9 ALB - Në të vërtetë Pjetri dhe të gjithë ata që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 5:9 ALB - Në të vërtetë Pjetri dhe të gjithë ata që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 5:9 ALB - Në të vërtetë Pjetri dhe të gjithë ata që - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 5:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 5:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 4:32 ALB Bible Verse Image
Luka 4:32 (ALB) »
Dhe ata habiteshin nga mësimi i tij, sepse fjala e tij ishte me autoritet.

Psalmet 8:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 8:8 (ALB) »
zogjtë e qiellit dhe peshqit e detit, tërë ato që kalojnë nëpër shtigjet e detit.

Marku 9:6 ALB Bible Verse Image
Marku 9:6 (ALB) »
Në fakt ai nuk dinte çfarë thoshte, sepse ata ishin të trembur.

Psalmet 8:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 8:6 (ALB) »
E bëre të mbretërojë mbi veprat e duarve të tua dhe vure çdo gjë nën këmbët e tij!

Luka 4:36 ALB Bible Verse Image
Luka 4:36 (ALB) »
Atëherë të gjithë i pushtoi habia dhe i thoshin njëri-tjetrit: “Ç’fjalë është kjo, vallë? Ai urdhëron me autoritet dhe pushtet frymërat e ndyra dhe ata dalin!.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 5:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 5:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 5:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 5:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 5:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 5:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 5:9 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 5:9 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 5:9 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 5:9 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 5:9 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 5:9 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 5:9 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 5:9 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 5:9 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 5:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 5:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 5:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 5:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 5:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 5:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 5:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 5:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 5:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 5:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 5:9 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 5:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »