Mateu 15:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 15:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 15:1 ALB - Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit - Bible Verse Picture

Mateu 15:1 ALB

Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit erdhën te Jezusi dhe i thanë:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 15:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 14:36 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 15:1 ALB - Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 15:1 ALB - Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 15:1 ALB - Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 15:1 ALB - Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 15:1 ALB - Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 15:1 ALB - Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 15:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 15:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 5:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:20 (ALB) »
Prandaj unë po ju them: në qoftë se drejtësia juaj nuk është më e lartë nga ajo e skribëve dhe e farisenjve ju nuk do të hyni fare në mbretërinë e qiejve.

Mateu 23:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:2 (ALB) »
duke thënë: “Skribët dhe farisenjtë ulen mbi katedrën e Moisiut.

Marku 3:22 ALB Bible Verse Image
Marku 3:22 (ALB) »
Kurse skribët, që kishin zbritur nga Jeruzalemi, thoshnin: “Ai e ka Beelzebubin dhe i dëbon demonët me princin e demonëve.”

Luka 5:17 ALB Bible Verse Image
Luka 5:17 (ALB) »
Një ditë ndodhi që, ndërsa Jezusi po mësonte, ishin të pranishëm, ulur, disa farisenj dhe mësues të ligjit, që kishin ardhur nga të gjitha fshatrat e Galilesë, të Judesë dhe nga Jeruzalemi; dhe fuqia e Zotit ishte me të, që të kryente shërime.

Luka 5:30 ALB Bible Verse Image
Luka 5:30 (ALB) »
Por skribët dhe farisenjtë e atij vendi murmurisnin kundër dishepujve të Jezusit duke thënë: “Përse hani dhe pini bashkë me tagrambledhës dhe mëkatarë?.”

Luka 5:21 ALB Bible Verse Image
Luka 5:21 (ALB) »
Atëherë skribët dhe farisenjtë filluan të arsyetojnë duke thënë: “Kush është ky që thotë blasfemi? Kush mund t’i falë mëkatet, përveç vetëm Perëndi?.”

Veprat e Apostujve 23:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:9 (ALB) »
Atëherë u bë një zhurmë e madhe. Skribët e palës së farisenjve u çuan në këmbë dhe protestonin duke thënë: “Ne nuk gjejmë asgjë të keqe te ky njeri; dhe nëse i ka folur një frymë ose një engjëll të mos luftojmë kundër Perëndisë.”

Marku 7:1 ALB Bible Verse Image
Marku 7:1 (ALB) »
Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe disa skribë që kishin ardhur nga Jeruzalemi.

Mateu 23:15 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:15 (ALB) »
Mjerë ju, o skribë dhe farisenj hipokritë! Sepse përshkoni detin dhe dheun për të bërë prozelitë, dhe kur ndokush bëhet i tillë, e bëni bir të Gehenas dhe dy herë më të keq se ju!

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 15:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 15:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 15:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 15:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 15:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 15:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 15:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 15:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 15:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 15:1 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 15:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 15:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 15:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 15:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 15:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 15:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 15:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 15:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 15:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 15:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 15:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 15:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 15:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »