Luka 11:53 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 11:53 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 11:53 ALB - Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, - Bible Verse Picture

Luka 11:53 ALB

Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, skribët dhe farisenjtë filluan të zemërohen shumë kundër tij dhe ta sulmojnë atë me shumë pyetje,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 11:53 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 11:52 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 11:53 ALB - Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 11:53 ALB - Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 11:53 ALB - Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 11:53 ALB - Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 11:53 ALB - Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 11:53 ALB - Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 11:53 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 11:53 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 22:12 ALB Bible Verse Image
Psalmet 22:12 (ALB) »
Dema të mëdhenj më kanë rrethuar, dema të fuqishëm të Bashanit më rrinë përqark;

Isaia 9:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 9:12 (ALB) »
Sirët nga lindja, Filistejtë nga perëndimi, që do ta hanë Izraelin gojëhapur. Megjithëkëtë zemërimi i tij nuk qetësohet dhe dora e tij mbetet e shtrirë.

Jeremia 18:18 ALB Bible Verse Image
Jeremia 18:18 (ALB) »
Pastaj ata thanë: "Ejani dhe të kurdisim komplote kundër Jeremias, sepse ligji nuk do t’i mungojë priftit as këshilla të urtit dhe as fjala profetit. Ejani, ta godasim me gjuhën dhe të mos i kushtojmë kujdes asnjërës prej fjalëve të tij".

Jeremia 20:10 ALB Bible Verse Image
Jeremia 20:10 (ALB) »
Dëgjoja shpifjet e shumë vetave: "Tmerr rreth e qark! Paditeni dhe do ta padisim!". Tërë ata me të cilët jetoja në paqe prisnin që unë të pengohesha dhe thonin: "Ndofta do të bindet, kështu ne do të kemi epërsi mbi të dhe do të hakmerremi kundër tij".

Luka 20:20 ALB Bible Verse Image
Luka 20:20 (ALB) »
Ata e përgjonin me kujdes dhe i dërguan disa spiunë të cilët, duke u paraqitur si njerëz të drejtë, ta zinin në gabim në ndonjë ligjëratë dhe pastaj t’ia dorëzonin pushtetit dhe autoritetit të guvernatorit.

Luka 20:27 ALB Bible Verse Image
Luka 20:27 (ALB) »
Pastaj iu afruan disa saducej, të cilët mohojnë se ka ringjallje, dhe e pyetën,

1 Korintasve 13:5 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:5 (ALB) »
nuk sillet në mënyrë të pahijshme, nuk kërkon të sajat, nuk pezmatohet, nuk dyshon për keq;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 11:53 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 11:53 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 11:53 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 11:53 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 11:53 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 11:53 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 11:53 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 11:53 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 11:53 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 11:53 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 11:53 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 11:53 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 11:53 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 11:53 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 11:53 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 11:53 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 11:53 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 11:53 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 11:53 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 11:53 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 11:53 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 11:53 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 11:53 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 11:53 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 11:53 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »