Zbulesa 19:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 19:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 19:13 ALB - Dhe ishte i veshur me një rrobe të ngjyer në - Bible Verse Picture

Zbulesa 19:13 ALB

Dhe ishte i veshur me një rrobe të ngjyer në gjak; dhe emri i tij quhet: "Fjala e Perëndisë".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 19:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 19:13 ALB - Dhe ishte i veshur me një rrobe të ngjyer në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 19:13 ALB - Dhe ishte i veshur me një rrobe të ngjyer në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 19:13 ALB - Dhe ishte i veshur me një rrobe të ngjyer në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 19:13 ALB - Dhe ishte i veshur me një rrobe të ngjyer në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 19:13 ALB - Dhe ishte i veshur me një rrobe të ngjyer në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 19:13 ALB - Dhe ishte i veshur me një rrobe të ngjyer në - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 19:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 19:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 1:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:1 (ALB) »
Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi.

Gjoni 1:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:14 (ALB) »
Dhe Fjala u bë mish dhe banoi ndër ne; dhe ne soditëm lavdinë e tij, si lavdia e të vetëmlindurit prej Atit, plot hir e të vërtetë.

Isaia 63:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 63:1 (ALB) »
Kush është ai që vjen nga Edomi, nga Botsrahu, me rrobat e ngjyrosura me bojë të kuqe flakë? Ky, i veshur shkëlqyeshëm, që ecën në madhështinë e forcës së tij? "Jam unë që flas me drejtësi dhe jam i fuqishëm për të shpëtuar".

Psalmet 58:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 58:10 (ALB) »
I drejti do të gëzohet duke parë hakmarrjen; do të lajë këmbët në gjakun e të pabesit.

1 Gjonit 1:1 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 1:1 (ALB) »
Atë që ishte nga fillimi, atë që dëgjuam, atë që pamë me sytë tanë, atë që vështruam dhe që duart tona e prekën lidhur me Fjalën e jetës

Zbulesa 14:20 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:20 (ALB) »
Dhe voza u shtrydh jashtë qytetit dhe nga voza doli gjak deri te frerët e kuajve, për njëmijë e gjashtëqind stade.

Isaia 9:5 ALB Bible Verse Image
Isaia 9:5 (ALB) »
Sepse çdo këpucë luftëtari në përleshje dhe çdo mantel i rrëkëllyer në gjak, do të caktohet të digjet dhe do të jetë eshkë zjarri.

1 Gjonit 5:7 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:7 (ALB) »
Sepse tre janë ata që dëshmojnë në qiell: Ati, Fjala dhe Fryma e Shenjtë; dhe këta të tre janë një.

Isaia 34:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 34:3 (ALB) »
Të vrarët e tyre do të hidhen tutje, kufomat e tyre do të qelben dhe malet do të shkrihen me gjakun e tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 19:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 19:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 19:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 19:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 19:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 19:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 19:13 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 19:13 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 19:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 19:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 19:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 19:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 19:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 19:13 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 19:13 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 19:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »