Zbulesa 19:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 19:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 19:3 ALB - Dhe thanë për të dytën herë: “Aleluja! Dhe - Bible Verse Picture

Zbulesa 19:3 ALB

Dhe thanë për të dytën herë: “Aleluja! Dhe tymi i saj ngjitet në shekuj të shekujve.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 19:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 19:2 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 19:3 ALB - Dhe thanë për të dytën herë: “Aleluja! Dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 19:3 ALB - Dhe thanë për të dytën herë: “Aleluja! Dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 19:3 ALB - Dhe thanë për të dytën herë: “Aleluja! Dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 19:3 ALB - Dhe thanë për të dytën herë: “Aleluja! Dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 19:3 ALB - Dhe thanë për të dytën herë: “Aleluja! Dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 19:3 ALB - Dhe thanë për të dytën herë: “Aleluja! Dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 19:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 19:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 34:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 34:10 (ALB) »
Nuk do të shuhet as ditën as natën, tymi i tij do të ngjitet përjetë; do të mbetet e shkretë brez pas brezi, askush nuk do të kalojë mbi të.

Zbulesa 18:18 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:18 (ALB) »
dhe, duke parë tymin e zjarrit të saj, do të klithin: “Cili qytet i përngjante këtij qyteti të madh?.”

Zbulesa 14:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:11 (ALB) »
Dhe tymi i mundimit të tyre ngjitet në shekuj të shekujve, dhe nuk do të kenë prehje ditë e natë ata që adhurojnë bishën dhe figurën e saj dhe kushdo që merr damkën e emrit të saj.”

Zbulesa 18:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:9 (ALB) »
Dhe do ta qajnë atë dhe do të vajtojnë për të mbretërit e dheut, ata që u kurvëruan me të dhe u dhanë pas epsheve me të, kur të shohin tymin e zjarrit të saj;

Zanafilla 19:28 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 19:28 (ALB) »
pastaj drejtoi shikimin nga Sodoma dhe Gomora si dhe nga tërë krahina e fushës, dhe kështu pa një tym që ngrihej nga toka, si tymi i një furre.

Zbulesa 19:1 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:1 (ALB) »
Dhe pas këtyre dëgjova në qiell zërin e madh të një turme të shumtë, duke thënë: “Aleluja! Shpëtimi, dhe lavdia, dhe nderimi, dhe fuqia i përkasin Zotit, Perëndisë sonë,

Juda 1:7 ALB Bible Verse Image
Juda 1:7 (ALB) »
posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që u dhanë pas kurvërimit dhe u dhanë pas çoroditjesh seksuale, janë vënë përpara si shembull, duke pësuar ndëshkimin e një zjarri të përjetshëm;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 19:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 19:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 19:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 19:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 19:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 19:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 19:3 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 19:3 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 19:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 19:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 19:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 19:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 19:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 19:3 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 19:3 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 19:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »