Zbulesa 21:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 21:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 21:6 ALB - Edhe më tha: “U bë! Unë jam Alfa dhe Omega, - Bible Verse Picture

Zbulesa 21:6 ALB

Edhe më tha: “U bë! Unë jam Alfa dhe Omega, fillimi dhe mbarimi! Atij që ka etje unë do t’i jap si dhuratë nga burimi i ujit të jetës.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 21:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 21:5 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 21:6 ALB - Edhe më tha: “U bë! Unë jam Alfa dhe Omega, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 21:6 ALB - Edhe më tha: “U bë! Unë jam Alfa dhe Omega, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 21:6 ALB - Edhe më tha: “U bë! Unë jam Alfa dhe Omega, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 21:6 ALB - Edhe më tha: “U bë! Unë jam Alfa dhe Omega, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 21:6 ALB - Edhe më tha: “U bë! Unë jam Alfa dhe Omega, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 21:6 ALB - Edhe më tha: “U bë! Unë jam Alfa dhe Omega, - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 21:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 21:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 7:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 7:17 (ALB) »
sepse Qengji, që është në mes të fronit, do t’i kullosë dhe do t’i çojë te burimet e gjalla të ujërave; dhe Perëndia do të thaijë çdo lot nga sytë e tyre.”

Gjoni 4:10 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:10 (ALB) »
Jezusi u përgjigj dhe i tha: “Po ta njihje ti dhuratën e Perëndisë dhe kush është ai që të thotë: "Më jep të pi!," ti vetë do të kërkoje nga ai dhe ai do të të jepte ujë të gjallë.”

Gjoni 7:37 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:37 (ALB) »
Ditën e fundit, në ditën e madhe të festës, Jezusi u çua në këmbë dhe thirri duke thënë: “Nëse dikush ka etje, le të vijë tek unë e të pijë.

Gjoni 4:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:14 (ALB) »
por kush pi nga uji që do t’i jap unë nuk do të ketë më kurrë etje përjetë; por uji që unë do t’i jap do të bëhet në të një burim uji që gufon në jetë të përjetshme.”

Psalmet 36:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 36:9 (ALB) »
Sepse pranë teje është burimi i jetës, dhe me anë të dritës sate ne shohim dritën.

Romakëve 8:32 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:32 (ALB) »
Sepse ai që nuk e kurseu Birin e vet, por e dha për të gjithë ne, qysh nuk do të na dhurojë të gjitha gjëra bashkë me të?

Zbulesa 1:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:8 (ALB) »
“Unë jam Alfa dhe Omega, fillimi dhe mbarimi,” thotë Zoti “që është dhe që ishte dhe që vjen, i Plotfuqishmi.”

Zbulesa 22:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:17 (ALB) »
Dhe Fryma dhe nusja thonë: “Eja!.” Dhe ai që dëgjon le të thotë: “Eja!.” Dhe ai që ka etje, le të vijë; dhe ai që do, le të marrë si dhuratë ujin e jetës.

Isaia 55:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 55:1 (ALB) »
"O ju të gjithë që keni etje, ejani tek ujërat, dhe ju që nuk keni para ejani, blini dhe hani! Ejani, blini pa para dhe pa paguar verë dhe qumësht!

Romakëve 3:24 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:24 (ALB) »
por janë shfajësuar falas me anë të hirit të tij, nëpërmjet shpengimit që është në Krishtin Jezus.

Zbulesa 16:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:17 (ALB) »
Pastaj engjëlli i shtatë e derdhi kupën e tij në erë; dhe doli një zë i madh nga tempulli i qiellit, nga froni, duke thënë: “U bë.”

Zbulesa 22:13 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:13 (ALB) »
Unë jam Alfa dhe Omega, fillimi dhe mbarimi, i pari dhe i fundit.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 21:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 21:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 21:6 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 21:6 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 21:6 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 21:6 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 21:6 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 21:6 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 21:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 21:6 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 21:6 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 21:6 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 21:6 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 21:6 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 21:6 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 21:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »